Εκπόνηση μελετών πυροπροστασίας και υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδες από τον Δήμο Εορδαίας



 

Σύμβαση για την εκτέλεση έργου που αφορά την εκπόνηση μελετών πυροπροστασίας καθώς και την υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδες του Δήμου Εορδαίας, υπέγραψε σήμερα  ο Δήμαρχος Παναγιώτης Πλακεντάς.

Πρόκειται για έργο με προϋπολογισμό 443.687,19 € και συμβατικό αντικείμενο 195.076,80 €, με την ολοκλήρωση του οποίου θα υλοποιηθούν τα απαραίτητα προληπτικά και κατασταλτικά μέτρα και μέσα πυροπροστασίας για να εκδοθούν τα αντίστοιχα Πιστοποιητικά Πυροπροστασίας για τις Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Εορδαίας.

Η δημοτική αρχή με την εκπόνηση της συγκεκριμένης μελέτης καλύπτει την αναγκαιότητα ύπαρξης Πιστοποιητικών Πυροπροστασίας σε σχολικά κτίρια η οποία, πέρα από απαίτηση της

Νομοθεσίας, αποτελεί  εύλογη ανάγκη και βασική προτεραιότητα καθώς στα κτίρια αυτά φιλοξενούνται παιδιά, η προστασία των οποίων αποτελεί θέμα μείζονος σημασίας.

Να σημειωθεί ότι  η χρηματοδότηση του έργου γίνεται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Εσωτερικών και από ιδίους πόρους του Δήμου Εορδαίας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.