IL TOTO : Κάτι νέο έρχεται στην Κοζάνη – Απόλυτη εμπειρία Speciality καφέ – Σε λίγες μέρες κοντά σας!



Γνωρίστε τα νέα καταστήματα καφέ,  IL TOTO !

Τα νέα καταστήμα Franchise IL TOTO έρχονται στην Κοζάνη.

Ζήσε την απόλυτη εμπειρία Speciality καφέ στην καρδιά του κέντρου , στην Π.Μελά 2 .

Το ταξίδι στην Αιθιοπία στο ξεκίνημα της Il Toto επισφράγισε την ανθρωποκεντρική ανάπτυξη  της ως οντότητα.

“Μάθαμε πολλά για τον καφέ και τις μοναδικές ποικιλίες του, αλλά αυτό που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη μας είναι η αγάπη και το πάθος με το οποίο καλλιεργούν οι άνθρωποι εκεί τον καφέ.

Σεβόμενοι πάντα την Γη και τους καλλιεργητές, καταφέραμε να αφουγκραστούμε τις ανάγκες τους και να κλείσουμε συμφωνίες για αποκλειστική προμήθεια της εταιρείας μας βασισμένες σε ένα μοντέλο Fair Trade, εξασφαλίζοντας κόκκους μοναδικής προέλευσης που αποτελούν τον πυρήνα της Il Toto.

Πιστεύουμε στους ανθρώπους – έχουμε δημιουργήσει ένα δίκαιο επιχειρηματικό μοντέλο μεταξύ της εταιρείας και των προμηθευτών μας. Υποστηρίζουμε το Direct Trade χωρίς μεσάζοντες, και έχουμε χτίσει μια αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης με τους παραγωγούς. Προμηθευόμαστε
από οικογενειακές φάρμες σε όλο τον κόσμο τον υψηλής ποιότητας καφέ μας”.

Τις επόμενες ημέρες, το κατάστημα IL TOTO στην Κοζάνη, θα βρίσκεται κοντά σας!

Βρείτε το στα κοινωνικά δίκτυα :

https://www.facebook.com/profile.php?id=100091781202668

https://www.instagram.com/il_toto_kozani/

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “IL TOTO : Κάτι νέο έρχεται στην Κοζάνη – Απόλυτη εμπειρία Speciality καφέ – Σε λίγες μέρες κοντά σας!

  1. Πρώτοποριακη επιχειρηματική κίνηση….εξάλλου αν κάνεις μια έρευνα αγοράς στην πόλη εύκολα και γρήγορα θα καταλήξεις στο συμπέρασμα ότι έχουμε ανάγκη κ ΑΛΛΟ ΚΑΦΕ……

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.