Πόσο δίνει να «σηκώσει» η Ντόρτμουντ τη «σαλατιέρα»;



Νέα δεδομένα προέκυψαν στην Bundesliga, σχετικά με την κατάκτηση του τίτλου, λίγες αγωνιστικές πριν από το φινάλε.

«Φουλ» για το πρωτάθλημα πηγαίνει η Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, στο «+1» από τη 2η Μπάγερν Μονάχου, ενώ απομένουν 5 αγωνιστικές για το τέλος. Ούτε οι πιο πιστοί οπαδοί των Βεστφαλών θα περίμεναν τέτοια εξέλιξη, έχοντας βέβαια πάρει αρκετή βοήθεια από τους αντιπάλους τους. Οι Βαυαροί έχουν κάνει τόσες γκέλες φέτος, δίνοντας ελπίδες σε αρκετές ομάδες να μπουν στο «κόλπο» του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Πρόγραμμα και αποδόσεις play off Superleague 2023

Ύστερα από 10 συνεχόμενες κατακτήσεις, το «κάστρο» της Μπάγερν φαίνεται ότι… πέφτει, κάτι που διαπιστώνεται από τους μόλις 59 βαθμούς που έχει μαζέψει έως τώρα. Είναι η χαμηλότερη συγκομιδή της την πρόσφατη 10ετία, στις 5 στροφές πριν από το φινάλε. Η Ντόρτμουντ κάνει δικαιολογημένα «όνειρα» τίτλου, στοχεύει να κατακτήσει την 6η «σαλατιέρα» στην ιστορία της, με την τελευταία να έχει σημειωθεί τη σεζόν 2011-12 (με τον Κλοπ στον πάγκο της).

Πάντως, η Stoiximan «στηρίζει» ακόμη την Μπάγερν Μονάχου, την οποία διατηρεί πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα 1.60. Η Ντόρτμουντ δίνεται στο 2.25, η οποία παίζεται με… κλειστά τα μάτια.

Δείτε τις αποδόσεις για τον πρωταθλητή και το πρόγραμμα των τελευταίων αγωνιστικών

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.