Θεόδωρος Καρυπίδης: «Το ευχαριστώ στους Υγειονομικούς μας θα είναι η αναβάθμιση των υποδομών Υγείας»

Με τους Υγειονομικούς και τα συνδικαλιστικά τους όργανα συναντήθηκε σήμερα (28-4-2023) ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ/Π.Σ. στην Π.Ε. Κοζάνης Θοδωρής Καρυπίδης.

«Το ευχαριστώ, για όσα προσφέρετε όλο αυτό το διάστημα της Πανδημίας θα είναι η αναβάθμιση των δομών υγείας» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Καρυπίδης στις συναντήσεις που είχε με τα προεδρεία των συλλόγων, Φαρμακευτικού, Ιατρικού και Οδοντιατρικού, με το Σύλλογο Νοσηλευτών και Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Κοζάνης και με τους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ.

Ο κ. Καρυπίδης διαβεβαίωσε πως το θέμα της Υγείας αποτελεί προτεραιότητα για τον ΣΥΡΙΖΑ/ΠΣ που στάθηκε στο πλευρό των υγειονομικών και των αγώνων τους κατά την διάρκεια της πανδημίας, ώστε να δοθεί ένα τέλος στις ελαστικές μορφές εργασίας να γίνουν μαζικές μόνιμες προσλήψεις και να ενισχυθεί η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

Ο κ. Καρυπίδης άκουσε με προσοχή τις θέσεις και τις προτάσεις των θεσμικών εκπροσώπων υγείας του Νομού μας και δεσμεύτηκε ότι θα σταθεί για μία ακόμη φορά εμπράκτως δίπλα τους όπως άλλωστε το έπραξε από τη θέση του Περιφερειάρχη ενισχύοντας τα Νοσοκομεία και τις δομές υγείας της περιοχής σε υποδομές και ιατρικό προσωπικό με την οικονομική στήριξη από κονδύλια της Περιφέρειας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.