Σειρά συναντήσεων και επαφών πραγματοποιεί ο υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Θοδωρής Καρυπίδης (φωτογραφίες)



 

Κοντά στους αγώνες και στις αγωνίες των εργαζομένων επισκέφτηκε το Εργατικό Κέντρο Κοζάνης όπου συνομίλησε με τον πρόεδρο Ελευθέριο Αδάμ για τις συνθήκες που επικρατούν σήμερα στους εργασιακούς χώρους ενώ είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει και με την Διοίκηση του Σωματείου Συνταξιούχων ΔΕΗ Δυτικής Μακεδονίας.

«Αγωνιζόμαστε», όπως του επεσήμανε ο πρόεδρος του Σωματείου Γιώργος Κάτανας, για τα αναδρομικά που μας οφείλει η πολιτεία.
Δουλέψαμε για πολλά χρόνια στην μεγαλύτερη επιχείρηση της χώρας, δώσαμε ακόμη και τη Ζωή μας και σήμερα δεν ζητάμε αλλά “απαιτούμε” αυτά που μας ανήκουν.

«Όπως τόσα χρόνια έτσι και τώρα θα είμαι δίπλα σας, υπογράμμισε ο κ. Καρυπίδης για να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα. Ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. μέσα από το πρόγραμμα του που ήδη έχει ανακοινώσει και έχει δεσμευτεί ο Πρόεδρος μας Αλέξης Τσίπρας, θα προχωρήσει στην αποκατάσταση αδικιών του παρελθόντος.

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.