Συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ.κ. Παύλο πραγματοποίησε ο υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Θοδωρής Καρυπίδης



 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, ο Θοδωρής Καρυπίδης ενημερώθηκε εκτενώς για  θέματα και ζητήματα της εκκλησίας, για το θεάρεστο έργο που επιτελείται στο χριστεπώνυμο πλήρωμα της Μητρόπολης αλλά και για  σημαντικά θέματα που σχετίζονται με τους νέους που βρίσκουν διέξοδο σε δομές της εκκλησίας που έχει εκσυγχρονιστεί με την καθοριστική συμβολή του Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης σε πολλά επίπεδα.

Στη συζήτηση που ακολούθησε υπήρξε απόλυτη ταύτιση απόψεων για την πλούσια θρησκευτική και πνευματική  κληρονομιά και παρακαταθήκη της περιοχής μας και  ετέθη  το θέμα περαιτέρω ανάδειξης και προώθησης του θρησκευτικού μας τουρισμού, που είναι μια από τις προτεραιότητες του Θοδωρή Καρυπίδη που ως Περιφερειάρχης στήριξε σημαντικές πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση, με επιστέγασμα την εξασφάλιση κονδυλίων.

Καθοριστική επίσης ήταν η παρέμβασή του στην κατασκευή  νέας υπερσύγχρονης πτέρυγας στο Γηροκομείο Κοζάνης.

5 σχόλια στο άρθρο “Συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ.κ. Παύλο πραγματοποίησε ο υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Θοδωρής Καρυπίδης

  1. Απύθμενο μίσος του ΣΥΡΙΖΑ για την Εκκλησία.

    1. Πουλάκης (γ.γ. του υπουργείου Εσωτερικών επί ΣΥΡΙΖΑ): Να καταργηθεί η προσευχὴ στα σχολεία! (των ορθόδοξων παιδιών)
    2. Ν. Φίλης ως υπουργός Παιδείας δεν επέτρεψε την είσοδο δύο Μητροπολιτών σε σχολεία (μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος και μητροπολίτης Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ). Σημειώνουμε ότι τους κάλεσαν τα μαθητικά συμβούλια !!!
    3. Βούτσης : Προέδρος της Βουλής, αποκάλεσε την Ορθοδοξία «ταλιμπάν».
    4. ύπουλα υπονόμευαν την πίστη των Ορθοδόξων, όπως πχ με την εικόνα της Παναγίας και του Χριστού ως ..Ινδιάνοι(!) στη Γ Δημοτικού.
    5. Πολέμησαν όσο μπορούσαν την Ορθόδοξη Εκκλησία, …..ενώ τα παιδιά των Εβραίων, Μουσουλμάνων και Ρωμαιοκαθολικών διδασκόντουσαν όχι μόνο την πίστη τους, αλλά επέλεγαν και οι ίδιοι τους δασκάλους τους !

  2. Πως γίνεται και ο λαοπλανος και πονηρός Αμβρόσιος
    που παρακολουθουσε τα πάντα ,να μην αφοριζει τον Φίλη και τον Βουτση
    και αφόρισε τον Μητσοτακη,Κεραμεως και Χαρδαλια;
    Κατάλαβε ο παμπόνηρος ότι πιο πονηροι και υποκριτες απ τους νεοδημοκρατες
    δεν υπάρχουν.

  3. Ιεροεξεταστη και φα
    ντασμοτοκυνηγε,ο Φίλης ούτε τα θρησκευτικά
    κατηργησε ,ούτε την Εκκλησία,από μικρό παιδι μεγαλωσε δίπλα σ ένα ψαλτηρι,
    αλίμονο στη θεούσα την αγιασμενη την κεραμεως που γονατίζει μπροστά στις εικόνες, όχι από πίστη,αλλά από το βάρος του φαρισαισμου και του θεομπαιχτισμού

    Καλή επιτυχία στον κ.Καρυπίδη.

  4. κ. Καρυπίδη
    δεν σας ενοχλεί ότι η Εκκλησία αποτελεί τον εύκολο στόχο της Αριστεράς. Με ακραία ξεσπάσματα και εκδηλώσεις άκρατου λαϊκισμού, ανίδεοι βουλευτές υποστήριζαν ούτε λίγο ούτε πολύ ότι η Εκκλησία πρέπει να…εξαφανιστεί.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ ταυτίζει την Ορθοδοξία μας με την απόλυτη παραφθορά του παπισμού και του προτεσταντισμού και γι’ αυτό φτάνει σε λάθος εκτιμήσει και πρακτικές. Αυτή είναι η διαχρονική τραγικότητα της ελληνικής Αριστεράς!

    Ανένταχτος στο χώρο της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (Καραμπελιάς- ΡΕΣΑΛΤΟ)…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.