Παράδοση τεσσάρων απινιδωτών στον Δήμο Δεσκάτης από τον Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας Μαργαρίτη Γιώργο και από τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης



 

Τέσσερις απινιδωτές παρέδωσε στο Δήμο Δεσκάτης ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Μαργαρίτης Γιώργος και ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Χατζηζήσης Λάμπρος, σύμφωνα με το «Πρόγραμμα Απινίδωσης Δημόσιας Πρόσβασης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας-Θωμάς Γάκης», παρουσία του Αντιδημάρχου Δεσκάτης Γεώργιου Τσιάκαλου, του πρέδρου της Τοπικής Κοινότητας Παλιουριάς Παπαπαδόπουλου Νίκου και του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Καταακάλης Γαλάνη Ιωάννη όπου και παραδόθηκαν οι απινιδωτές.
Με την ευχή ‘Αχρείαστοι να είναι΄ ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης σημείωσε ότι η πρόληψη και η ετοιμότητα αντιμετώπισης κινδύνων είναι υποχρέωση και καθήκον όλων μας.
Το κλιμάκιο του ΕΚΑΒ που παρευρίσκονταν έκανε εκπαίδευση στην παροχή πρώτων βοηθειών-ΚΑΡΠΑ και στη χρήση εξωτερικής συσκευής αυτόματης απινίδωσης σε 15 συμπολίτες. Θα ακολουθήσουν αντίστοιχες εκπαιδεύσεις με στόχο όλο και περισσότεροι πολίτες να μπορούν να αντιμετωπιστούν ένα ξαφνικό περιστατικό ανακοπής.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης
Δρ. Λάμπρος Χατζηζήσης

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.