Νεκρό ηλικιωμένο ζευγάρι έπειτα από τροχαίο δυστύχημα στην παλαιά Εθνική Οδό Ξηρολίμνης -Σιάτιστας (φωτογραφίες-βίντεο)



 

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Νεκρό εντοπίστηκε το ηλικιωμένο ζευγάρι έπειτα από τροχαίο δυστύχημα στην παλαιά Εθνική Οδό Ξηρολίμνης -Σιάτιστας, λίγο πριν την Μπάρα, το μεσημέρι της Τετάρτης 26 Απριλίου 2023.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, το ηλικιωμένο ζευγάρι  εντοπίστηκε νεκρό  στο εσωτερικό του αυτοκινήτου του, έπειτα από ανατροπή της πορείας του σε παρακείμενο χωράφι. (δείτε εδώ)

Αυτή τη στιγμή βρίσκονται  στο σημείο η Τροχαία Κοζάνης παρουσία του Διοικητή Λευτέρη Καραδίσογλου, ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις με 4 οχήματα 11 άντρες παρουσία  του Διοικητή της Π.Υ. Αντιπύραρχο Χρήστος Τσανακτσίδης, δυνάμεις της αστυνομίας  και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ μέχρι αυτήν την ώρα η διαδικασία του απεγκλωβισμού του άτυχου ζευγαριού βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τα ακριβή αίτια του συμβάντος θα διερευνήσει η Τροχαία Κοζάνης.

 

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Νεκρό ηλικιωμένο ζευγάρι έπειτα από τροχαίο δυστύχημα στην παλαιά Εθνική Οδό Ξηρολίμνης -Σιάτιστας (φωτογραφίες-βίντεο)

  1. Μυνημα προς τους τοπικούς άρχοντες

    Συνεχίστε να αδιαφορείτε για το θέμα των διοδίων χωρίς να κάνετε κάτι για την ελεύθερη πρόσβαση στους μόνιμους κατοίκους, να θρηνήσουμε κι άλλα θύματα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.