Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης: Ο αθλητής Πέτρος Δόκος στη Σόφια για το προκριματικό πρωτάθλημα Taekwondo



 

Αναχωρεί την Τετάρτη 26 Απριλίου 2023,  για την Σόφια της Βουλγαρίας, ο αθλητής του συλλόγου μας Πέτρος Δόκος του Δημητρίου για να συμμετάσχει στο προκριματικό πρωτάθλημα που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία Ταεκβοντό, με την επωνυμία European Clubs.

Περισσότεροι από 1500 αθλητές θα συμμετάσχουν σε αυτή την ευρωπαϊκή διοργάνωση που σαν σκοπό έχει να δώσει εισιτήρια στους μεταλλιούχους για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων Ανδρών τον Δεκέμβριο στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, καθώς και στις άλλες ηλικιακές κατηγορίες τα ανάλογα.

Ο αθλητής του συλλόγου μας αν και νεότερος ηλικιακά θα διεκδικήσει με αξιώσεις μια θέση στο βάθρο για την μεγάλη διοργάνωση της γηραιάς ηπείρου τον χειμώνα , ο οποίος μάλιστα έως σήμερα έχει στο βιογραφικό του πέντε πανελλήνια μετάλλια σε κατηγορίες παίδων, εφήβων, Νέων Ανδρών , Χάλκινο μετάλλιο στο βαλκανικό του 2022 και αποτέλεσε μέλος της Εθνικής μας ομάδας το 2021 στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων στην Εσθονία.

Το Δ.Σ. του συλλόγου κι οι προπονητές του , εύχονται στον Πέτρο Δόκο και στον προπονητή του κύριο Αλμασίδη Χρήστο καλό ταξίδι και καλή επιτυχία!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.