Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας: Παρουσίαση της κοινής ιστοσελίδας E-shop Επιχειρήσεων με τίτλο «Panefkolo.gr»



 

Στο πλαίσιο της μεγάλης προσπάθειας που καταβάλει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης, ύστερα από πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας – Εορδαίας, ώστε να αναδειχθεί δυναμικά η αγορά της πόλης μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για τη δημιουργία μιας κοινής ιστοσελίδας e-shop επιχειρήσεων – μελών του Επιμελητηρίου Κοζάνης, με την ονομασία «Panefkolo.gr».

Το έργο αφορά στη δημιουργία μιας ιστοσελίδας, στην οποία οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου Κοζάνης, μπορούν να διαφημίζουν προϊόντα τα οποία διαθέτουν σε προσφορά και σε ασυναγώνιστες τιμές, σε διαφορετικό κουπόνι το καθένα, μέσω του οποίου ο χρήστης μπορεί να επισκεφθεί το εκάστοτε ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop).

Η ιστοσελίδα βασίζεται στην τεχνολογία του WordPress με τη χρήση έτοιμου Template, ώστε οι εξοικειωμένοι και μη χρήστες με αυτήν, να μπορούν εύκολα να τη χρησιμοποιήσουν. Σε ένα λογισμικό ανοικτού κώδικα (Open Source), ο διαχειριστής μπορεί να κάνει αλλαγές ή βελτιώσεις καθώς υπάρχουν συνεχείς βελτιώσεις και προστίθενται συχνά νέες λειτουργίες.

Ενσωματώνοντας σύγχρονη τεχνολογία, η ιστοσελίδα ξεχωρίζει για τη νέα, καθαρή σχεδιαστική και φιλική προσέγγιση προς τον χρήστη, προσφέροντας τη δυνατότητα μιας εύκολης και ουσιαστικής περιήγησης. Ο επισκέπτης έχει πρόσβαση σε μια ποικιλία εκπτωτικών προϊόντων διαφόρων ειδών, συγκεντρωμένα όλα σε μια ιστοσελίδα και η ύπαρξη κατηγοριών και υποκατηγοριών δίνει τη δυνατότητα να επιλέξει την προβολή των προϊόντων που τον ενδιαφέρουν. (π.χ. Τεχνολογία, Μόδα – Ρούχα – Παπούτσια, Υγεία – Ομορφιά, Βιβλία – Χαρτικά, Σπίτι – Κήπος, Auto – Moto κ.ά.)

Έχει καταβληθεί μεγάλη προσπάθεια, ώστε όλα τα καταστήματα να διαφημίζονται ισάξια. Για το λόγο αυτό δίνεται η δυνατότητα και σε καταστήματα, τα οποία δεν διαθέτουν ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) να συμμετέχουν στην ιστοσελίδα με τηλεφωνικές παραγγελίες. Επίσης, η καρτέλα «Καταστήματα» περιλαμβάνει συγκεντρωμένα όλα τα συμμετέχοντα καταστήματα, με την επωνυμία και τα λογότυπά τους. Ο χρήστης μπορεί να δει τις πληροφορίες του κάθε καταστήματος, όπως τη διεύθυνση, το τηλέφωνο επικοινωνίας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), τον υπερσύνδεσμο – link των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και όλα τα ενεργά κουπόνια.

Ως προς την ίση μεταχείριση όλων των καταστημάτων, οι προσφορές έχουν χρονική διάρκεια, η οποία ορίζεται από τον εκάστοτε επιχειρηματία και τα κουπόνια αλλάζουν τυχαία σειρά εμφάνισης στην αρχική σελίδα ανά 6 ώρες.

Πρόκειται για τη δημιουργία μιας καινοτόμου και δυναμικής ιστοσελίδας, η οποία προσαρμόζεται στις ανάγκες των καταστηματαρχών έχοντας ως σκοπό την αποτελεσματικότερη προώθηση των ηλεκτρονικών και μη, συμμετεχόντων καταστημάτων αλλά και την άμεση ανταπόκριση στις απαιτήσεις των καταναλωτών αποπνέοντας αμεσότητα και ευκολία στη διαδικασία απόκτησης των κουπονιών – προσφορών.

Το σχεδιασμό και την υλοποίηση της ιστοσελίδας «Panefkolo.gr» επιμελήθηκε η εταιρεία NetStudio Ε.Ε. και το έργο χρηματοδοτήθηκε εξολοκλήρου από το Επιμελητήριο Κοζάνης.

 Την Πέμπτη 27 Απριλίου 2023 και ώρα 19:00, θα πραγματοποιηθεί κοινή Συνέντευξη Τύπου στο Παράρτημα του Επιμελητηρίου Κοζάνης στην Πτολεμαΐδα, στην οποία θα γίνει η παρουσίαση της ιστοσελίδας www.panefkolo.gr.

O Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου 

Πτολεμαΐδας – Εορδαίας

Βυθούλκας Γ. Θεόδωρος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.