«Ναι» στα ισπανικά γκολ, δίκαιο φαβορί η Άστον Βίλα



Εμβόλιμη αγωνιστική σε La Liga και Πρέμιερ Λιγκ, με σημαντικές αναμετρήσεις. Βλέπουμε γκολ στη Χιρόνα, αλλά και σημείο στο Μπέρμιγχαμ.

  1. Χιρόνα – Ρεάλ Μαδρίτης (20:30)

Ξεκίνημα με Ισπανία και εμβόλιμη αγωνιστική, εκεί όπου η Χιρόνα αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η γηπεδούχος έχασε στο τελευταίο ματς από τη Βαγιαδολίδ (1-0 εκτός), βαθμολογικά είναι άνετη και δεν αγχώνεται ιδιαίτερα. Η Ρεάλ προέρχεται από νίκη 2-0 επί της Θέλτα, σκορ που έφερε και στα 3 προηγούμενα επίσημα ματς. Δύσκολα θα προλάβει τον τίτλο, την ενδιαφέρει περισσότερο το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακόμη και χωρίς Μπενζεμά, βλέπουμε γκολ στο ζευγάρι, έτσι θα πάρουμε το Over 3 σε απόδοση 2.12.

Δείτε επίσης: Αναλυτική αξιολόγηση του οπαπ καζινο live

  1. Άστον Βίλα – Φούλαμ (21:45)

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Άστον Βίλα δίνει μάχη για να μπει στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας. Προέρχεται από αήττητο σερί 7-2-0 και αν μη τι άλλο πείθει με τις εμφανίσεις της. Και η Φούλαμ βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, μιας και μετράει 2 διαδοχικές νίκες. Πρώτα το 3-1 εκτός με την Έβερτον και μετά το 2-1 εντός με τη Λιντς. Δύσκολο το πλασάρισμα για την ίδια στην πρώτη πεντάδα. Χωρίς τον Μίτροβιτς και πάλι.

Ο άσος έχει σαφέστατο προβάδισμα, δίκαιο το 1.80 ως απόδοση.

Βρείτε εδώ: Καθημερινά προγνωστικά και τα πιο ψαγμένα άρθρα για στοίχημα

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.