Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας εντόπισε τους δράστες των διαρρήξεων στην Κοζάνη – Μεγάλη επιτυχία της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ – Δείτε περισσότερα



Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Η μεγάλη επιτυχία της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ και κατά συνέπεια της Ασφάλειας Κοζάνης, όπου το βράδυ της Κυριακής του Θωμά συνέλαβαν τους δράστες των διαρρήξεων στην Κοζάνη , ήταν μία τυχαία αλλά επιτυχημένη επιχείρηση.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, το βράδυ της Κυριακής του Θωμά στις 23 Απριλίου, οι δράστες κινούνταν στην περιοχή πλατάνια στην Κοζάνη, κατά τη διάρκεια της λιτανείας της Ιερής εικόνας της Παναγίας της Ζιδανιώτισσας .
Αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που κινούνταν στο σημείο, ενώ δεν βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας , διαπίστωσε ύποπτο αυτοκίνητο και το ακολούθησε, ενώ  άμεσα ειδοποίησε τους συναδέλφους του .
Λίγο πιο κάτω, στο δρόμο προς Κρόκο,εντοπίστηκε το ύποπτο αυτοκίνητο από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ που έφτασε άμεσα στο σημείο,  ενώ  στον έλεγχο που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο των δραστών, βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και οι τέσσερις δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης .
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης, πρόκειται για τέσσερα άτομα ηλικίας 22,24,31,40, ενώ αναζητείται και ένας 52χρονος, ο οποίος φαίνεται να συμμετείχε με το αυτοκίνητό του .

Η καταγωγή των τεσσάρων δραστών είναι Ρομά και φαίνεται να έχουν έρθει από τον Τύρναβο.

Οι δράστες των διαρρήξεων της Κοζάνης, έδρασαν σε 3 σπίτια από 9 -12 Απριλίου, αφαιρώντας από τις οικίες μεγάλα χρηματικά ποσά και χρυσαφικά.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για σύσταση εγκληματικής ομάδας και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 52χρονου, ενώ διερευνάται και η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.