Στις επιτόπιες αυτοψίες του ΕΛΓΑ παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας Λάμπρος Χατζηζήσης



 

Άμεσα ξεκίνησαν οι αυτοψίες από τον ΕΛΓΑ για την εκτίμηση των ζημιών που προκάλεσε η κακοκαιρία και το χαλάζι σε καλλιέργειες στην περιοχή του Καρπερού Γρεβενών το Σάββατο 22/4/23 παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Λάμπρου Χατζηζήση.
Ο Αντιπεριφερειάρχης παρευρέθηκε σήμερα στις αυτοψίες που διενέργησε κλιμάκιο εκτιμητών του ΕΛΓΑ στην περιοχή του Καρπερού, όπου φαίνεται, από την καταγραφή και την εκτίμηση, ότι υπάρχουν μεγάλες ζημιές στις καλλιέργειες.
Αύριο το κλιμάκιο θα βρίσκεται στο Δημοτικό Διαμέρισμα της Δεσκάτης όπου οι παραγωγοί καλούνται να δηλώσουν τις ζημιές τους.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης
Δρ. Λάμπρος Χατζηζήσης

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Στις επιτόπιες αυτοψίες του ΕΛΓΑ παρευρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας Λάμπρος Χατζηζήσης

  1. Και γιατί βγαινετε φωτογραφιες;για να σας πιστεψουμε;
    Έπρεπε να κρατάτε και λίγο χαλάζι στα χέρια σας για να γίνετε πιο πιστευτοι.
    Ο μαυρογιαλουρισμος στο έπακρον.
    Τα αυτονοητα είναι ειδησεις;ή μάλλον πήρε φωτιά ο …..σας λόγω επικειμενων εκλογων;
    Μήπως πρέπει το θέμα να το φέρει στο κογκρεσο ο Αιζενχαουερ( Μπαιντεν)όπως έλεγε κι ο Φωτόπουλος στα κιτρινα γάντια;

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.