Χαλκηδόνα: Συμπληρώνεται το παζλ με το στυγερό έγκλημα – Νέα στοιχεία στην υπόθεση



 

Νέα στοιχεία βγαίνουν στη δημοσιότητα για το έγκλημα του μητροκτόνου από τη Θεσσαλονίκη, καθώς ο 34χρονος δεν σκότωσε τη μητέρα του στη Χαλκηδόνα αλλά σε περιοχή της Πιερίας και μετά επέστρεψε στην πόλη, όπου και την παράτησε.

Ειδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο 34χρονος μητροκτόνος πήγε με τη μητέρα του σε περιοχή του Κορινού Πιερίας. Εκεί τη σκότωσε και μετά επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και παράτησε το αυτοκίνητο με τη σορό της πίσω από το νεκροταφείο της περιοχής στην Χαλκηδόνα.

Υπενθυμίζεται ότι η 71χρονη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή με πυροβολισμό στο κεφάλι μέσα στο αυτοκίνητο, στην περιοχή της Χαλκηδόνας. Αυτό σημαίνει πως ο 34χρονος τη σκότωσε και μετά ταξίδεψε μαζί με τη σορό της για περίπου 1 ώρα, προτού την αφήσει για να την εντοπίσουν οι Αρχές.
Παράλληλα, σημειώνεται πως ο 34χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη νωρίτερα σήμερα Σάββατο 22 Απριλίου, σε υπαίθριο χώρο της περιοχής της Τούμπας. Αρχικά, τον πήραν είδηση οι κάτοικοι της περιοχής και θεώρησαν ότι είναι ύποπτος γιατί δεν κυκλοφορούσε συχνά εκεί.

Αμέσως, κάλεσαν τις Αρχές και έτσι συνελήφθη ο 34χρονος μητροκτόνος στη Θεσσαλονίκη. Τέλος, αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή στα δικαστήρια της Κατερίνης, αφού τελικά το έγκλημα διαπράχθηκε στην Πιερία και όχι στη Θεσσαλονίκη, όπως ήθελαν οι αρχικές πληροφορίες.

www.thestival.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.