ΠΔΜ: Ημερίδα με τίτλο “Ανοιχτή Επιστήμη στην Ελλάδα” στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου στη ΖΕΠ Κοζάνης



 

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας σας προσκαλούν στην «Ημερίδα Ανοιχτής Επιστήμης στην Ελλάδα» (National event on Open Science in Greece | Kozani, Greece – RAISE (raise-science.eu)) που διοργανώνεται την Τρίτη 25 Απριλίου 2023 και ώρα 11:00 πμ, στο αμφιθέατρο του κτηρίου διοίκησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, στη ΖΕΠ Κοζάνης.

Στην ημερίδα θα παραβρεθούν μέλη του EOSC (European Open Science Cloud-Ευρωπαϊκό Νέφος Ανοικτής Επιστήμης), εκπρόσωποι έργων που χρηματοδοτούνται στο πλαίσιο του EOSC και του OpenAIRE καθώς και μέλη του διδακτικού και ερευνητικού προσωπικού των ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και των ερευνητικών οργανισμών της χώρας για να ενημερώσουν για την συμβολή, τις υπηρεσίες και το έργο τους στο EOSC.

Στόχος της ημερίδας είναι η ανταλλαγή γνώσης και εμπειρίας για την καλύτερη οργάνωση όλων των εθνικών φορέων που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του EOSC καθώς και η ενημέρωση για τις νέες υπηρεσίες και τις καλές πρακτικές ανοικτής επιστήμης που έχουν άμεση εφαρμογή στον Ευρωπαϊκό Χώρο Έρευνας και στα Ευρωπαϊκά Προγράμματα Ορίζοντας Ευρώπη.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.