Υφυπουργός Μιχάλης Παπαδόπουλος από την Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης: “με δύναμη και αξιοπιστία η χώρα θα πάει μπροστά” (Φωτογραφίες και βίντεο)

Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR

Δεκάδες κόσμου παρευρέθηκαν στην πολιτική ομιλία του Υφυπουργού  Μεταφορών και Υποδομών  και Βουλευτή της ΝΔ Κοζάνης, Μιχάλη Παπαδόπουλου κατακλύοντας την Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης.

Ο κ. Παπαδόπουλος κατά την ομιλία του τόνισε πως “με δύναμη και αξιοπιστία η χώρα θα πάει μπροστά. Η κάλπη θα αποφασίσει και θα κρίνει εάν η χώρα θα προχωρήσει σε μια Ελλάδα και ένα μέλλον με ασφαλεία”.

Στάθηκε στην μεγαλύτερη όπως ίδιος χαρακτηριστικά ανέφερε “το σημείο πρωτοπορίας της Ελλάδας και της Ευρώπης, είναι τα πρατήρια υδρογόνου. Επίσης προχώρησε το σχέδιο βιώσιμης κινητικότητα για τους Δήμους της χωρας”.

 

Δείτε τα βίντεο του KOZANILIFE.GR :

 

 

 

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Υφυπουργός Μιχάλης Παπαδόπουλος από την Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης: “με δύναμη και αξιοπιστία η χώρα θα πάει μπροστά” (Φωτογραφίες και βίντεο)

 1. Στέλιος Κ.καθηγητης.

  - Edit

  Απαντήστε

  …ένα μέλλον με ασφάλεια….( απ την ομιλια)
  Και το παρελθον;
  Και οι νεκροί του εθνικού εγκληματος;
  Της εθνικής τραγωδιας;
  Αρχιεπικινδυνοι ,δεν ήταν ατυχές συμβαν!
  Ήταν εγκλημα!
  Ήταν τραγωδια!
  Είναι ποτάμια δακρυα!
  Είναι Τάφοι ολόασπροι νέων παιδιων!
  Ατύχημα έχουμε όταν ένας ποδηλάτης πέσει εξ αιτίας λακουβας
  του δρόμου και σηκωθεί με λίγες γρατσουνιές.
  Αντι να κάνετε λίγο στην άκρη για να σκεφθείτε την τραγικότητα του εθνικού
  εγκλήματος,όλοι του υπουργείου, βγαινετε και γαυγίζετε με δανεικιά φωνη ανθρωπινη για το μέλλον …καλύπτοντας τα ουρλιαχτά των μαναδων,πατεράδων, αδελφών,συγγενών των τόσο,τόσο άδικα νέων που έχασαν τις άκρες ζωές των,αλλά..τα ουρλιαχτά δεν τα καλύπτετε,ούτε θα τα καλύψετε στον αιώνα
  Τον Άπαντα.
  …ένα μέλλον με ασφάλεια…( απ την ομιλια)
  ” σχεδιαστε” το παρελθόν,αφήστε το μέλλον, μην το πληγώνετε από χθες,πριν καν αρχίσει.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.