Η καλή πράξη της εβδομάδας : Το συγκινητικό μήνυμα Κοζανίτη που λιποθύμησε – “Ευχαριστώ τον κόσμο για την βοήθεια που μου προσέφερε”



Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Το δικό του ευχαριστώ θέλησε να εκφράσει ο κ.Γιάννης μέσα από το KOZANILIFE.GR, έπειτα από το ατύχημα που είχε το πρωί της Πέμπτης 20 Απριλίου , στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης .

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του KOZANILIFE.GR, ο 67χρονος άνδρας φαίνεται να σκόνταψε και από την πτώση έσπασε το πόδι του, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα διερχόμενοι περαστικοί, όπου έδωσαν στον 67χρονο άνδρα νερό και κάλεσαν ασθενοφόρο .

Όπως δήλωσε ο ίδιος και οι οικείοι του στο KOZANILIFE.GR : “Είμαστε πολύ συγκινημένοι και ευγνώμονες για το ενδιαφέρον των συμπολιτών μας, όπου από την πρώτη στιγμή έσπευσαν να  βοηθήσουν. Να τους έχει ο Θεός καλά”.

Από την πρώτη στιγμή, όπως περιγράφει ο ίδιος με συγκίνηση στους οικείους του, οι διερχόμενοι του προσέφεραν νερό και με πολλή προσοχή τον βοήθησαν να σηκωθεί .
Ο κ.Γιάννης, τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση .

Τέτοιου είδους πράξεις είναι άξιες λόγου και  συγχαρητηρίων , όταν αντιλαμβάνεται κανείς ότι υπάρχει ακόμα το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.