Primary Menu  

Τραγωδία στις Κυκλάδες: Δύο νεκροί με ηλεκτρικά πατίνια σε Πάρο και Μύκονο μέσα σε λίγα 24ωρα



 

Δύο τραγικά δυστυχήματα σημειώθηκαν στην άσφαλτο μέσα σε λίγα 24ωρα σε Μύκονο και  Πάρο. Τα θύματα και στις δύο περιπτώσεις οδηγούσαν ηλεκτρικό πατίνι.

Όπως αναφέρει το cyclades24.gr, ένας 60χρονος με καταγωγή από την Αλβανία παρέσυρε έναν 26χρονο, ο οποίος οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι. Το τροχαίο σημειώθηκε στην περιοχή του Αμπελά στην Πάρο.

Ο νεαρός Έλληνας οδηγός του ηλεκτρονικού πατινιού μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας του νησιού αλλά τελικά δε κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη. Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από το τοπικό αστυνομικό τμήμα της Πάρου.

Τραγωδία και στη Μύκονο

Μοιραία στάθηκε για έναν 42χρονο η βόλτα με ηλεκτρονικό πατίνι στην Μύκονο, καθώς παρασύρθηκε από οδηγό αυτοκινήτου τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Όπως αναφέρει το cyclades24.gr το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, στις 22:50 στην επαρχιακή οδό Όρνου-Χώρας Μυκόνου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο οδηγούμενο από 22χρονο αλλοδαπό συγκρούσθηκε με το ηλεκτρικό πατίνι που οδηγούσε 42χρονος ημεδαπός με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη. Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου.

realnews.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.