Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης: Η διεθνής διαιτητής και γυμνάστηρια Κουτρότσιου Αναστασία στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Taekwondo 2023 στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν



 

Στην κορυφαία διοργάνωση του Ταεκβοντό  για το 2023  θα δώσει το παρόν,  έπειτα από πρόσκληση που έλαβε  από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ταεκβοντό  η κυρία Κουτρότσιου Αναστασία,  διεθνής διαιτητής και γυμνάστρια του συλλόγου μας.

Ύστερα από τις εξετάσεις που πραγματοποίησε τον προηγούμενο μήνα η Παγκόσμια Ομοσπονδία, στο Βέλγιο,  για τους διαιτητές  που θα συμμετάσχουν  στους ολυμπιακούς αγώνες του 2024 στο Παρίσι,  όπου με επιτυχία  η κυρία Κουτρότσιου Α. πέρασε  στις οκτώ επιτυχούσες  γυναίκες  της Ευρώπης, η διοργάνωση  του  Μπακού  θα είναι  μια από τις τρεις διοργανώσεις που θα αξιολογηθεί  για το τελευταίο στάδιο από την  Παγκόσμια Επιτροπή ( W.T. ), για τις τέσσερις καλύτερες γυναίκες διαιτητές της Ευρώπης,  που θα πάρουν το εισιτήριο για το Παρίσι.

Το Δ.Σ του συλλόγου, οι συνάδελφοι γυμναστές και προπονητές του, συγχαίρουν την κυρία Κουτρότσιου Αναστασία για την πρόσκληση που έλαβε από την  Παγκόσμια Ομοσπονδία, δείγμα αναγνώρισης, εκτίμησης στο πρόσωπό της και στις ικανότητές της , που εδώ και δέκα συνεχόμενα χρόνια δίνει το  παρόν με επιτυχία, στις μεγαλύτερες διοργανώσεις του  αγωνίσματος του Ταεκβοντό, ανά τον κόσμο.

Ευχή όλων μας στο σύλλογο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΖΑΝΗΣ, να έχει  η πόλη  μας στο τέλος  αυτής  της  μεγάλης  προσπάθειας  των ανθρώπων του συλλόγου, δύο  εκπρόσωπους  στους ολυμπιακούς αγώνες  του 2024

1) Κουτρότσιου Αναστασία – International Referee

2) Απόστολος Τεληκωστόγλου – μέλος της ολυμπιακής ομάδας Ανδρών

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.