Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας στους Αγώνες Κλασικού Αθλητισμού -Όταν η λαϊκή μουσική συναντά τον κλασικό αθλητισμό

 

Την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023 οι μαθητές της τάξης του Μπουζουκιού του κ. Κωνσταντίνου Παλάγγα συμμετείχαν στην τελετή έναρξης της Β΄ Φάσης των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Κλασικού Αθλητισμού στην Κοζάνη ύστερα από πρόσκληση της Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης κ. Βασιλικής Βόντσα και του Γραφείου Φυσικής Αγωγής.  Κάτω από τους ήχους γνωστών λαϊκών τραγουδιών χόρεψαν οι μαθήτριες του Καλλιτεχνικού Σχολείου Κοζάνης, δημιουργώντας μία ακουστική και παράλληλα οπτική πανδαισία, έτσι ώστε οι αγώνες να ξεκινήσουν με τους καλύτερους οιωνούς.

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος & Ελένη Παπανικολάου» ευχαριστεί θερμά την Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης κ. Βασιλική Βόντσα και το Γραφείο Φυσικής Αγωγής με τους υπευθύνους του κ. Πάρη Δουλγερίδη και Παναγιώτη Λαβαντσιώτη για την πρόσκληση σε αυτή την όμορφη εκδήλωση. Επιπλέον συγχαίρει θερμά τον καθηγητή μπουζουκιού κ. Κωνσταντίνο Παλάγγα, την καθηγήτρια πιάνου κ. Ελένη Αλεξαντωνάκη και τους υπέροχους μαθητές της τάξης τους, οι οποίοι παρά το κρύο κατάφεραν να παρουσιάσουν με άρτιο τρόπο το πρόγραμμά τους. Τέλος συγχαίρει τον υποδιευθυντή του Καλλιτεχνικού Σχολείου κ. Αργύρη Παπαζήση και τις μαθήτριες για τη χορευτική συμμετοχή τους στην όμορφη εκδήλωση.

Είθε το Αναστάσιμο Φως να οδηγεί τα βήματα όλων μας! Καλό Πάσχα!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.