Π.Ε. Κοζάνης: 187.000 ευρώ για την βελτίωση της οδοποιίας του δρόμου του φράγματος Μεσοβούνου



 

Η αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Κατερίνα Δαδαμόγια εισηγήθηκε την έγκριση υποβολής στο ΕΑΠ 2017-2021 του έργου «Μελέτη βελτίωσης οδού πρόσβασης φράγματος Μεσοβούνου» κατά στην οικονομική επιτροπή της Τρίτης 11ης Απριλίου 2023. Η μελέτη είναι συνολικού προϋπολογισμού 187.097,64 ευρώ και αφορά στην  βελτίωση της οδοποιίας του υφιστάμενου αγροτικού δρόμου, μήκους 8,6 χλμ, στην περιοχή του Μεσοβούνου του Δήμου Εορδαίας, ο οποίος συνδέει τον οικισμό με το φράγμα της περιοχής και τα δύο επικείμενα υδροηλεκτρικά.

Η βελτίωση του δρόμου, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν εξυπηρετεί την διέλευση των συμβατικών οχημάτων, θα εξασφαλίσει με το πέρας των εργασιών την πρόσβαση των οχημάτων παντός τύπου στο φράγμα.

Η σημασία του έργου είναι πολύ μεγάλη καθώς με αυτό τον τρόπο θα διευκολυνθεί σημαντικά τόσο ο έλεγχος του φράγματος για την ορθή λειτουργία και την ασφάλειά του,  όσο και η τουριστική ανάδειξή του, καθιστώντας το εύκολα προσεγγίσιμο.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Π.Ε. Κοζάνης: 187.000 ευρώ για την βελτίωση της οδοποιίας του δρόμου του φράγματος Μεσοβούνου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.