Δήμος Κοζάνης: Σε στάδιο δημοπράτησης το Open Mall

 

Στην τελική ευθεία για δημοπράτηση βρίσκεται η αναβάθμιση και ανάδειξη του ανοιχτού κέντρου εμπορίου (Open Mall) στο Δήμο Κοζάνης, που στοχεύει στην ενίσχυση της εμπορικής δραστηριότητας σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά της βιώσιμης αστικής κινητικότητας.

Ο Δήμος Κοζάνης έπειτα από την έγκριση διακήρυξης που έλαβε, προχώρησε σε συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης σε συνεργασία με τον οποίο υλοποιείται το συγκεκριμένο έργο, όπου επιβεβαιώθηκε η ετοιμότητα των δύο πλευρών, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία δημοπράτησης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του δημάρχου Κοζάνης, Λάζαρου Μαλούτα, παρουσία της αρμόδιας αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων και Μελετών, Νούλας Τουμπουλίδου, του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης, Θανάση Δραγατσίκα, καθώς και υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου Κοζάνης και συνεργατών του Εμπορικού Συλλόγου, τη Μ. Δευτέρα 10 Απριλίου 2023.

Κατά τη συνάντηση, οι δύο πλευρές ομοφώνησαν σχετικά με την έναρξη του επόμενου σταδίου της διαδικασίας, το οποίο είναι το στάδιο δημοπράτησης του έργου, καθώς επαληθεύτηκε η ετοιμότητα όλων των πλευρών.

Σημειώνεται, ότι στο έργο περιλαμβάνονται φυτεύσεις, παρεμβάσεις σε πεζοδρόμια και οδοστρώματα της περιοχής ανάπλασης, καθώς και παρεμβάσεις στις όψεις των καταστημάτων της ίδιας περιοχής.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Δήμος Κοζάνης: Σε στάδιο δημοπράτησης το Open Mall

  1. Δες τα χάλια σου πίσω από το δημαρχείο και στην οδό ερμού και μετά κάνε της βιτρίνες στα μαγαζιά

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.