Εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος ο Λάζαρος Μαλούτας: ‘Συνεχίζουμε μαζί για την πόλη της Κοζάνης’- (βίντεο)

Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR

Για την εκ νέου υποψηφιότητα στην διεκδίκηση για τον δημαρχιακό θώκο στις εκλογές του Οκτωβρίου δήλωσε ο νυν δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας.

Στην ομιλία του ο ίδιος έθεσε τους βασικούς πυλώνες του προγράμματος που θα ακολουθήσει.

Κατά την παρουσίαση τον λόγο πήραν ο κύριος Σταύρος Μπένος, δήμαρχος Καλαμάτας οποίος τόνισε πως ” Η Κοζάνη μπορεί να γίνει εθνικό σύμβολο στην πράσινη ανάπτυξη”.

Στη συνέχεια η Άννα Διαμαντοπουλου η οποία” ως κλασσικός άνθρωπος και γνήσιος Κοζανίτης συνδέει τις μεγάλες επιτυχίες με την παρουσία του μέλλον. Το οράματα του είναι να μείνει  ενεργειακό κέντρο ή Κοζάνη ακολουθώντας νέες μορφές ενέργειας”.

Και τέλος ο  δήμαρχος Καλλιθέας  Κώστας Ασκύνης ” ένας άνθρωπος που αγαπά τον τόπο του εκπέμπει και διαθέτει ικανότητεςκαι έχει  την αυτοπεποίθηση και το όραμα για έναν καλύτερο Δήμο Κοζάνης. Με τον Λάζαρο μας ενώνουν οι αγώνες και οι διεκδικήσεις μας, για έναν καλύτερο Δήμο. Για την απόφαση του να είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος ο Λάζαρος οφείλει να είναι παρόν και κυρίως στη νεα γενιά που είναι το μέλλον του τόπου’.

Την παρουσίαση έκανε η Έφη Κατσόγιαννου Τριανταφύλλου, το απόγευμα της Πέμπτης 6 Απριλίου  στην αίθουσα Δημοτικού  Συμβουλίου ‘Κοβεντάρειο’, Κοζάνης.

Παρακάτω θα βρείτε ένα μικρό απόσπασμα από την ομιλία του:

 

3 σχόλια στο άρθρο “Εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος ο Λάζαρος Μαλούτας: ‘Συνεχίζουμε μαζί για την πόλη της Κοζάνης’- (βίντεο)

  1. Η λογικοί τους πήραν χαμπάρι και λακισαν για να μην ξεφτιλιστούν για την κατάντια και τα χάλια της Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.