Τα σέξι μυστικά στα ανδρικά εσώρουχα που τρελαίνουν τις γυναίκες



Ένας άντρας με σέξι εσώρουχα είναι η φαντασίωση κάθε γυναίκας. Τα παραδοσιακά μπόξερ και τα σλιπ δεν εκπληρώνουν πλέον τις φαντασιώσεις ενός σύγχρονου κοριτσιού. Θέλουν οι άντρες τους να φαίνονται τόσο σέξι όσο είναι. Η kinky εσωτερική ένδυση πυροδοτεί τις επιθυμίες πολλών κυριών. Δεν θα σας το πουν, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο άντρας που δεν ντρέπεται να επιδείξει τα σέξι εσώρουχά του, είναι αυτός που συχνά κερδίζει την προσοχή των γυναικών.

 

Τα ερωτικά εσώρουχα δεν είναι πάντα η πρώτη επιλογή για τους περισσότερους άντρες. Ωστόσο, δεν υπάρχει τίποτα που να αντικατοπτρίζει καλύτερα τη μοναδική προσωπικότητα ενός αρσενικού. Και σίγουρα όλες αγαπούν έναν άντρα που είναι σίγουρος γι’ αυτό που φοράει και ξέρει να το υποστηρίζει.

 

Ακούστε τα μυστικά που οι γυναίκες δεν σας φανερώσουν ποτέ για τα σέξι ανδρικά εσώρουχα.

 

  1. Τα βρίσκουν περισσότερο σέξι

 

Πέρασαν οι εποχές που οι άντρας για να είναι ελκυστικοί, θα έπρεπε να επιλέξουν ανάμεσα σε μποξέρ και σλιπ. Οι γυναίκες, σήμερα, θέλουν επίσης να βλέπουν τον άντρα τους με κάτι πιο σέξι όπως μπικίνι ή  στρινγκ. Αυτός είναι ένας κύριος λόγος που υπάρχουν τόσα πολλά σέξι ανδρικά εσώρουχα διαθέσιμα στην αγορά.

 

  1. Σε αγκαλιάζει σε όλα τα επίμαχα σημεία

 

Όταν επιλέγετε το τέλειο ζευγάρι σέξι ανδρικά εσώρουχα, συμπληρώνουν το σώμα σας σωστά στα μέρη που πρέπει. Μόνο τα εφαρμοστά σέξι εσώρουχα, μπορούν να προσφέρουν τη σωστή υποστήριξη και να τονώσουν τις καμπύλες του ανδρικού κορμιού. Οι γυναίκες το λατρεύουν απόλυτα! Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από έναν άντρα που ξέρει να αναδεικνύει τα προτερήματά του. Αποπνέει αυτοπεποίθηση και γοητεία και αυτό είναι σίγουρα ένα τεράστιο πλεονέκτημα.

 

  1. Της λέτε ότι δεν είστε ντροπαλός

 

Αν κάτι δεν αρέσει στις γυναίκες, είναι ένας άντρας που ντρέπεται για τη σεξουαλικότητά του  Όταν οι γυναίκες βλέπουν έναν άντρα με σέξι σλιπ, καταλαβαίνουν αμέσως ότι κάθε άλλο παρά ντροπαλός είναι. Ίσως να είναι ο καλύτερος τρόπος, για να πείτε στη γυναίκα σας ότι δεν φοβάστε να πειραματιστείτε με τη σεξουαλικότητά σας.

 

  1. Δείχνεις ότι νοιάζεσαι για την εμφάνισή σου

 

Αν είσαι από τους άντρες που πιστεύουν ότι το να φοράς σέξι εσώρουχα είναι προτέρημα των «γκέι» ή κάτι αποκλειστικά «κοριτσίστικο», τότε σου έχουμε νέα. Οι γυναίκες αγαπούν πραγματικά τους άντρες που φροντίζουν την εμφάνισή τους. Οι γυναίκες λαμβάνουν υπόψη, την εμφάνιση και τη σεξουαλικότητα ενός άνδρα επίσης.

Τα ερωτικά ανδρικά εσώρουχα είναι σίγουρα ένας τρόπος να τους δείξεις ότι νοιάζεσαι για την εμφάνισή σου. Τα πιο πρόσφατα στυλ σε μοντέρνα ανδρικά εσώρουχα μπορούν να σας δείξουν ότι ενδιαφέρεστε πραγματικά για την εμφάνισή σας.

 

  1. Είναι αρσενικό

 

Οι περισσότεροι άντρες αποφεύγουν τα σέξι στυλ ανδρικών εσωρούχων για συγκεκριμένες προκαταλήψεις.  Ίσως επειδή οι άντρες πιστεύουν ότι φορώντας ένα στρινγκ, μπικίνι ή στενά μπόξερ θα τους κάνουν να φαίνονται περισσότερο θηλυκά. Αυτό όμως δεν είναι αλήθεια. Αν αυτός είναι ο λόγος που σας κρατάει πίσω μάθετε ότι οι γυναίκες βρίσκουν τους άνδρες, που είναι περήφανοι για τα σώμα τους, αρκετά αρρενωπούς.

 

  1. Είναι αριστοκρατικό

 

Δεν υπάρχει τίποτα φτηνό ή χάλια στα σέξι σχέδια ανδρικών εσώρουχων. Μερικά στυλ ανδρικών εσωρούχων είναι απολύτως αριστοκρατικά και κομψά. Και η θέα από το πίσω μέρος είναι επίσης υπέροχη. Ένας άντρας που δεν φοβάται να δοκιμάσει νέα πράγματα, είναι αυτός που θα κερδίσει την επιθυμία των γυναικών.

 

  1. Είναι υπέροχο για προκαταρκτικά παιχνίδια

 

Όσο πιο σέξι δείχνεις, τόσο καλύτερο θα είναι το προκαταρκτικό παιχνίδι. Είναι εξίσου σημαντικό για εσάς να φαίνεστε και να νιώθετε σέξι για να ανοίξει η διάθεση και στο αντίθετο φύλο.

 

Μπορείτε να δείτε γυναικεία εσώρουχα εδώ https://casadicalze.gr/product-category/gynaika/gynaikeia-esorouxa/ 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.