Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Κοζάνης: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος



 

Καλούνται οι επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών καθαριότητας να καταθέσουν έως τις 03-4-2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00 το μεσημέρι στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, οδός Ευαγγέλου Γιάνναρη αρ. 22 στην Κοζάνη, γραπτές προσφορές σε κλειστό φάκελο για την παροχή υπηρεσιών καθαριότητας στον χώρο του Σταθμού
Υπεραστικών Λεωφορείων Κοζάνης, όπου και η έδρα της Εταιρίας.
Οι υπηρεσίες που θα πρέπει να παρέχονται είναι οι εξής .
Καθημερινός καθαρισμός όλων των κοινόχρηστων χώρων του Σταθμού (ισόγειοι χώροι αναμονής, εσωτερικοί και εξωτερικοί, υπόγειες δημόσιες τουαλέτες).
Καθημερινός καθαρισμός των χώρων γραφείων του Σταθμού (χώρος εκδοτηρίων, χώρος αποθήκης ασυνόδευτων δεμάτων, χώρος γραμματείας, λογιστηρίου και διοίκησης).
Απομάκρυνση απορριμμάτων από τους κάδους απορριμμάτων όλων των παραπάνω χώρων και αποκομιδή τους στους δημόσιους κάδους.
Καθαρισμός υαλοπινάκων όλων των παραπάνω χώρων.
Καθαρισμός του χώρου επιβίβασης με πλυστικό μηχάνημα.
Καθαρισμός χώρων πρασίνου και επιμέλεια χώρων πρασίνου (κλάδεμα, κόψιμο χόρτων κ.λ.π.).
Η κατακύρωση θα γίνει με βάση την καλύτερη συνολική τιμή για τις παραπάνω υπηρεσίες.
«ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΚΟΖΑΝΗΣ Α.Ε.»
Κοζάνη, Ευαγγέλου Γιάνναρη 22

τηλ. 2461034454-55, Φαξ : 2461034758 ktelkoz@otenet.gr

Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να κηρύξει την διαδικασία αυτήν άγονη και να την επαναλάβει, σε περίπτωση που κρίνει τις προσφορές μη συμφέρουσες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.