Γ’ Εθνική: «Ντέρμπι» ανάμεσα σε Φούφα και Καστοριά, εντός έδρας ματς για Κοζάνη, δύσκολη αποστολή για ΑΕΠ Κοζάνης – Το πρόγραμμα



 

Με την 21η αγωνιστική συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 2ος Όμιλο, για τις ομάδες της Δυτικής Μακεδονίας.

Η πρωτοπόρος Κοζάνη θα υποδεχτεί στην έδρα της τον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου, με στόχο να επιστρέψει στις νίκες, μετά την ισοπαλία της περασμένης εβδομάδας και φυσικά να παραμείνει αήττητη στο πρωτάθλημα.Από την άλλη, ένα μεγάλο «ντέρμπι» θα διεξαχθεί στην Πτολεμαΐδα, με τον  Μακεδονικό Φούφα να υποδέχεται την Καστοριά. Οι γηπεδούχοι «καίγονται» για τη νίκη, αφού σε διαφορετικό αποτέλεσμα αρχίζουν και λιγοστεύουν οι ελπίδες για παραμονή. Οι «γουναράδες» βρίσκονται σε καλύτερη θέση, αλλά θα διεκδικήσουν το θετικό αποτελέσμα, αφού ακόμα δεν έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους.Τέλος, η ΑΕΠ Κοζάνης έχει δύσκολη αποστολή, αφού θα αντιμετωπίσει σε εκτός έδρας ματ τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου, με τους «Πόντιους» να ελπίζουν σε θετικό αποτέλεσμα, στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Γ’ Εθνική (2ος Όμιλος | 21η Αγωνιστική)

Κυριακή 26 Μαρτίου (16:00)

Μακεδονικός Φούφα – Καστοριά

ΦΣ Κοζάνη  – Εθνικός Ν. Κεραμιδίου

Κεραυνός Αγγελοχωρίου – ΑΕ Ποντίων Κοζάνης

ΑΟ Χανιώτης – Δωτιεύς Αγιάς

Πιερικός – Σβορώνος

ΠΑΟΚ Κρηστώνης – Ελασσόνα

Η βαθμολογία έως τώρα:

ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ
1 ΦΣ Κοζάνη  46
2 Πιερικός 34
3 ΑΟ Χανιώτης 31
4 Κεραυνός Αγγελοχωρίου 30
5 Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 30
6 Σβορώνος 29
7 Καστοριά 28
8 Ελασσόνα 26
9 Εδεσσαϊκός 26
10 ΠΑΟΚ Κρηστώνης 23
11 ΑΕ Ποντίων Κοζάνης 22
12 Μακεδονικός Φούφα 20
13 Δωτιεύς Αγιάς 17
14 Ολυμπιακός Βόλου 16

Πηγή: Χρήστος Τσαρτσιανίδης | www.top-sport.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.