Εκδήλωση Δημοτικού Ωδείου Σιάτιστας



 

Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για το Δημοτικό Ωδείο Σιάτιστας να φιλοξενεί τη διεθνούς φήμη Σοπράνο, Σοφία Κυανίδου για ένα διήμερο Σεμινάριο Κλασικού Τραγουδιού. Με πρωτοβουλία της τάξης Μονωδίας και την αμέριστη συμπαράσταση του Ν.Π.Δ.Δ Δήμου Βοΐου, το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις  25 & 26 Μαρτίου 2023, στο  Πολιτιστικό Κέντρο Σιάτιστας “Άρης και Λίλιαν Βουδούρη”.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε σπουδαστές Μονωδίας- Μελοδραματικής, που θα λάβουν ενεργό μέρος, αλλά και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για την τέχνη του τραγουδιού, ως ακροατής των μαθημάτων που θα διεξάγονται Σάββατο από 10:00 -15:00 και 17:00 – 21:30, καθώς και την Κυριακή 10:00 – 16:00.

Μετά το τέλος του Σεμιναρίου θα ακολουθήσει συναυλία με τους ενεργούς συμμετέχοντες και απονομή βεβαίωσης συμμετοχής. Η Συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 στην ίδια αίθουσα και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Συνοδός  Πιανίστας τόσο στα μαθήματα όσο και στη συναυλία είναι ο διακεκριμένος  Πιανίστας, Ελευθέριος  Μισιργής.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στη γραμματεία του Δημοτικού ΩδείουΣιάτιστας.

Tηλέφωνο:2565022208     email: wdeio_siatistas@hotmail.com

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.