Ευχαριστήρια επιστολή του ΕΠΑ.Λ Σερβίων προς τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας ΜΕΤΕ ΑΕ κ. Κωνσταντίνο Μεσσήνη

 

Οι μαθητές, ο Σύλλογος Καθηγητών και ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ Σερβίων ευχαριστούν θερμά τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΜΕΤΕ Α.Ε κ. Κωνσταντίνο Μεσσήνη για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας για τη χορηγία στο Σχολείο μας του ποσού των 600 ευρώ, ώστε να καλυφθούν τα έξοδα μετακίνησης και παραμονής των μαθητών μας στη Αθήνα στον τελικό του Πανελλήνιου μαθητικού διαγωνισμού Young Business Talents στις 31 Μαρτίου 2023.

Η γενναιόδωρη προσφορά αυτή καταδεικνύει τη μεγάλη ευαισθησία της εταιρείας ΜΕΤΕ Α.Ε για την τοπική κοινωνία και τους μαθητές μας. Πράξεις όπως αυτή, συμβάλλουν θετικά στην συνεργασία των τοπικών φορέων και στο άνοιγμα της εταιρείας στην κοινωνία.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον κ. Μεσσήνη που ανταποκρίθηκε χωρίς καθυστέρηση αναγνωρίζοντας τη μεγάλη ανάγκη του σχολείου μας και την υποστήριξή του στους μαθητές μας στο διαγωνισμό.

Ευχαριστούμε θερμά και το μέλος του ΔΣ της ΜΕΤΕ ΑΕ κ. Δημήτριο Χόλμπα για την ευαισθησία του και την στήριξή του, για άλλη μια φορά, στο  Σχολείο μας.

 

Σας ευχαριστούμε θερμά.

                                                                                                                                                                                   

Ο  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Κυριάκος Μ. Τσολακίδης                                                                             

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.