Μετακόμιση των γραφείων του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. στην Κοζάνη

Ο Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε., ενημερώνει τους πολίτες ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία μεταστέγασης των γραφείων του της Περιφερειακής Μονάδας Δυτικής Μακεδονίας, από το κτίριο της οδού Μελπομένης 2 στην Κοζάνη, σε νέο κτίριο στο Μαυροδένδρι (στο παλαιό Δημαρχείο του – καταργημένου με την εφαρμογή του προγράμματος Καλλικράτης – Δήμου Δημητρίου Υψηλάντη). 

Εξαιτίας της πολυπλοκότητας της διαδικασίας μεταφοράς των τηλεφωνικών γραμμών και της απαραίτητης πληροφοριακής υποδομής, η ηλεκτρονική και τηλεφωνική εξυπηρέτηση των παραγωγών της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης από την Π.Μ. Δυτικής Μακεδονίας θα διακοπεί, μέχρι την έναρξη της λειτουργίας των νέων γραφείων. 

Για την απρόσκοπτη εξυπηρέτησή τους, προσωρινά και μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών μετακόμισης, οι ενδιαφερόμενοι πολίτες θα μπορούν να υποβάλλουν τα ερωτήματα/αιτήματά τους είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση “ipiros@opekepe.gr”, είτε τηλεφωνικά, καλώντας το τηλεφωνικό κέντρο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ηπείρου του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. (26510.45141). 

Επισημαίνεται ότι το αυτοματοποιημένο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης του Οργανισμού (210.880.2000) καθώς και το τηλέφωνο εξυπηρέτησης πολιτών της Νομαρχιακής Μονάδας Καστοριάς (24670.42318) λειτουργούν κανονικά. 

Οι πολίτες θα ενημερωθούν με νεότερη ανακοίνωση για την έναρξη της λειτουργίας των νέων γραφείων στο Μαυροδένδρι. Ζητείται η κατανόησή τους για τυχούσα ταλαιπωρία που θα υποστούν. 

4 σχόλια στο άρθρο “Μετακόμιση των γραφείων του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. στην Κοζάνη

    1. Πολύ καλό, αλλά αν το πηγαίνατε στην Νάουσα θα ήταν πιο κοντά.
      Θα ήταν καλύτερα.
      Σκεφτείτε το !!!

  1. Πολύ καλή κίνηση πιο κοντά σε κάποιους αγρότες και όχι εξοξα για ενοίκια για τους πολίτες. Και οι υπάλληλοι σίγουρα θα θα είναι χαρούμενοι. Βαγγέλη μπράβο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.