2 συλλήψεις στην Πτολεμαΐδα: Επέβαιναν σε κλεμμένο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο – Δε σταμάτησαν σε έλεγχο της Αστυνομίας



Χθες (07-03-2023) τις απογευματινές ώρες σε περιοχή της Πτολεμαΐδας, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Εορδαίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, εντόπισαν σε περιοχή της Πτολεμαΐδας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, που επέβαιναν τέσσερα (4) άτομα και σε έλεγχο που επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν, ο οδηγός δε συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα για να αποφύγει τον έλεγχο. 

Ακολούθως, το όχημα ακινητοποιήθηκε σε περιοχή της Πτολεμαΐδας και ο οδηγός μαζί με τους επιβάτες εγκατέλειψαν αυτό και τράπηκαν σε φυγή πεζή. Μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν οι δύο (2) ημεδαποί, ενώ τα άλλα δύο (2) άτομα διέφυγαν τη σύλληψη και αναζητούνται. 

Συνεχιζόμενης της έρευνας διαπιστώθηκε ότι, για το ανωτέρω Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο είχε δηλωθεί κλοπή την 01-03-2023 στο Τμήμα Ασφάλειας Δέλτα Θεσσαλονίκης, το οποίο αφού κατασχέθηκε, θα αποδοθεί στο νόμιμο κάτοχό του. Επιπλέον, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας κόφτης μεταλλικών αντικειμένων.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο ατόμων που αναζητούνται, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης. 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.