Τελετή Λήξης του Επετειακού Έτους «100 χρόνια Μνήμης Προσφυγικού Ελληνισμού Δήμου Κοζάνης» στην Αίθουσα Τέχνης

 

 

Σας προσκαλούμε στην Τελετή Λήξης  του Επετειακού Έτους «100 χρόνια Μνήμης Προσφυγικού Ελληνισμού Δήμου Κοζάνης», την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023, στις 11:00 π.μ., στην Αίθουσα Τέχνης.

Η εκδήλωση με τίτλο «Η δημιουργική δύναμη της μνήμης», αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Κοζάνης, της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας και του Μικρασιατικού Συλλόγου Π.Ε Κοζάνης, με τη συμμετοχή του Καλλιτεχνικού Σχολείου, του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας, του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας, του 1ου και 3ου Γενικού Λυκείου Κοζάνης

Από την έναρξη του Επετειακού έτους μέχρι και σήμερα μέσα σε ένα ξεχωριστό κλίμα πραγματοποιήθηκαν 40 δράσεις, για τις οποίες συνεργάστηκαν 40 Φορείς, με περισσότερους από 3.000 συμμετέχοντες, σε 13 διαφορετικές τοποθεσίες του Δήμου. Ο κόσμος αγκάλιασε τις εκδηλώσεις αυτές και η ενεργή συμμετοχή υπήρξε η κινητήριος δύναμη της Επιτροπής που επιλέχθηκε από το Δήμαρχο Λάζαρο Μαλούτα.

Θυμόμαστε, Τιμούμε, Προχωράμε!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.