Κοζάνη : Έδωσαν ραντεβού για για ξύλο στο Δημοτικό πάρκο – 40 περίπου άτομα παραβρέθηκαν για να παρακολουθήσουν – Άμεση επέμβαση της ομάδας ΔΙ.ΑΣ & περιπολικού – Φωτογραφίες



Ραντεβού για… ξύλο έδωσαν λίγο μετά τις 10 το βράδυ, στο δημοτικό πάρκο Κοζάνης, δυο νεαροί, ηλικίας περίπου 17-18 ετών, προκειμένου να λύσουν τις προσωπικές τους διαφορές, μετά από αρχικό διαπληκτισμό που είχαν στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Το…ραντεβού έγινα αμέσως γνωστό μέσα από τα social media και περίπου 40 πιτσιρικάδες, ηλικίας 14-20 ετών, έσπευσαν να…παρακολουθήσουν τον επικείμενο καυγά, ο οποίος, ευτυχώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, περιορίστηκε σε σπρωξίματα μεταξύ των δυο νεαρών.

Άμεσα, όμως, ήταν τα αντανακλαστικά της Ελληνικής Αστυνομίας και ειδικά της ομάδας “ΔΙΑΣ”, η οποία έφτασε άμεσα στο σημείο, όπου βρέθηκε και περιπολικό του Α.Τ. Κοζάνης, κάνοντας στη συνέχεια ελέγχους σε αρκετούς νεαρούς που βρέθηκαν κοντά στο δημοτικό πάρκο.

Η παρουσία της Αστυνομία,ς φυσικά, οδήγησε σε άμεση… διάλυση της ομάδας των νεαρών που είχε συγκεντρωθεί, με τις πληροφορίες, πάντως, να κάνουν λόγο για μια ιδιότυπη “βεντέτα” που έχει ξεκινήσει στην πόλη και για γνώριμα πρόσωπα (οι δυο νεαροί) στις αρχές.

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

kozanimedia.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.