Καστοριά: Συνελήφθη 39χρονος πεζός για μεταφορά ποσότητας ναρκωτικών ουσιών



 

Συνελήφθη σήμερα (18-02-2023) το πρωί σε δασική περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, 39χρονος αλλοδαπός, για τα αδικήματα της εισαγωγής, μεταφοράς και διακίνησης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών, καθώς και της παράνομης εισόδου στη χώρα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 39χρονος, ο οποίος μετέφερε πεζός ταξιδιωτικό σάκο που περιείχε -1- συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους -5- κιλών και -620- γραμμαρίων.

Από τον έλεγχο των στοιχείων του προαναφερόμενου αλλοδαπού, ο οποίος στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα, εξακριβώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • -5-  κιλά και -620- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • -1- κινητό τηλέφωνο,
  • -2- κάρτες SIM και
  • το χρηματικό ποσό των -650- ευρώ.

 

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.