Μητσοτάκης προεκλογικός # Μητσοτάκης μετά τις εκλογές – Του Γιάννη Θεοφύλακτου



 

Μητσοτάκης προεκλογικός # Μητσοτάκης μετά τις εκλογές :
1. ΔΕΗ Α.Ε. προεκλογικά: τι ωραία μονάδα η Πτολεμαΐδα 5! Μπράβο στα εργοστάσια της ΔΕΗ που στηρίζουν το σύστημα και την τηλεθέρμανση.
ΔΕΗ Α.Ε. αμέσως μετά τις εκλογές: Κλείνω όλα τα εργοστάσια. Ακόμη και την Πτολεμαΐδα 5 πριν καν ξεκινήσει! Και ας στοίχισε 1,5 δις €. Πουλάω την ΔΕΗ στους ιδιώτες. Γιατί; Μα γιατί μπορώ!
2. Πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας προεκλογικά: τι ωραίο Πανεπιστήμιο, τι ωραίο campus! μπράβο σας, θα στηρίξουμε όλες σας τις προσπάθειες.
Μετά τις εκλογές: Καταργεί Τμήματα και αφαιρεί μαζικά φοιτητές από τα περιφερειακά Πανεπιστήμια. Στηρίζει τα ιδιωτικά κολλέγια.
3. Νοσοκομείο Κοζάνης προεκλογικά: στηρίζουμε το Δημόσιο Νοσοκομείο! μπράβο σας για τη νέα πτέρυγα, άλλη μία επίσκεψη με πολλά χαμόγελα.
Μετά τις εκλογές: όλες οι κλινικές του Νοσοκομείου καταρρέουν, οι γιατροί και οι νοσηλευτές βγάζουν συνεχώς ανακοινώσεις ότι είναι παρατημένοι στο έλεος και ότι έχουν εξουθενωθεί. Οι δημόσιες δομές υγείας απαξιώνονται και μάλιστα αμέσως μετά την πανδημία, όπου απέδειξαν περίτρανα την αναγκαιότητά τους. Έχουμε σοβαρά περιστατικά που χάνονται ζωές γιατί δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν τοπικά ούτε και να μεταφερθούν εγκαίρως.
Τα ακούσαμε το 2019 … τα ακούμε και το 2023…
Ας ενώσουμε τις φωνές μας με όσους φωνάζουν “ο βασιλιάς είναι γυμνός”!
Και ας μην κάνουμε ότι δεν βλέπουμε και δεν ακούμε -είναι κάτι που το πληρώσαμε ακριβά και στο πρόσφατο παρελθόν.

2 σχόλια στο άρθρο “Μητσοτάκης προεκλογικός # Μητσοτάκης μετά τις εκλογές – Του Γιάννη Θεοφύλακτου

  1. Πολύ Αληθινό και εύστοχο άρθρο,
    Άρθρο μια μαχαίρια ,στην πιο αναξιόπιστη και ψεύτικη κυβέρνηση,από Μεταπολιτεύσεως.

  2. Υπεύθυνη κριτική από ένα σοβαρό και ικανό άνθρωπο.
    Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ
    37 πανεπιστημιακά τμήματα «δημιουργήθηκαν» προεκλογικά (2019) για ψηφοθηρικούς λόγους από το ΣΥΡΙΖΑ, δίχως προηγούμενο σχεδιασμό και επαρκή τεκμηρίωση.
    Γελούν όχι μόνο οι κότες, αλλά και τα μυρμήγκια!
    Ανένταχτος στο χώρο της Αριστεράς (ΑΡΔΗΝ-ΡΕΣΑΛΤΟ)

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.