Απόπειρα κλοπής στην Πτολεμαΐδα: Με την μέθοδο του εναγκαλισμού προσπάθησε να της αφαιρέσει το χρυσό σταυρό από τον λαιμό της



 

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, εξιχνιάστηκε άμεσα απόπειρα κλοπής που διαπράχθηκε προχθές (14-02-2023) στην πόλη της Πτολεμαΐδας και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος -2- ημεδαπών γυναικών, ηλικίας 35 και 66 ετών.

Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι, προχθές (14-02-2023) πρωινές ώρες, η 35χρονη ημεδαπή αφού πλησίασε, 79χρονη ημεδαπή, στην Πτολεμαΐδα, προφασιζόμενη ότι είναι γνωστή της αποπειράθηκε, με τη μέθοδο του εναγκαλισμού, να αφαιρέσει -1- χρυσό σταυρό από το λαιμό της, πλην όμως έγινε αντιληπτή από συγγενικό πρόσωπο (υιό) της 79χρονης και στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό την 66χρονη και απομακρύνθηκαν από το σημείο.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.