H συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο



 


Την 13-02-2023 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Παναγιώτη ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Δ.Α. Κοζάνης. Από πλευρά μας τέθηκαν διάφορα θέματα και προβληματισμοί τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό.
Κορωνίδα φυσικά των αιτημάτων μας, η θεσμοθέτηση της ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ του επαγγέλματος μας. Η Ομοσπονδία μας κυρίως μέσω των ενεργειών του προέδρου της κ. Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΥ, έχει δώσει πλέον την (πάσα) στην Κυβέρνηση, η οποία έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία ικανοποιώντας ένα αίτημα που εκτός από την θεσμική κατοχύρωση που θα πρόσφερε, θα αποτελέσει και μια δικαίωση για τους συναδέλφους μας που έχουν χαθεί ή τραυματιστεί στο βωμό του καθήκοντος.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, ο κ. Υπουργός μας διαβεβαίωσε ότι θα υπάρξουν άμεσα θετικές εξελίξεις σε όλα τα ζητήματα που τέθηκαν στην συνάντηση, ενώ δήλωσε ότι θα στέκεται πάντα αρωγός στα όποια ζητήματα προκύπτουν, αφουγκραζόμενος τις ανησυχίες και τις προτάσεις του συνδικαλιστικού κινήματος πάντα προς την κατεύθυνση βελτίωσης των συνθηκών εργασίας των συναδέλφων.
Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας για όλους τους συνάδελφους μας, με συνεχείς παρεμβάσεις ενώπιον όλων των αρμόδιων θεσμικών οργάνων.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.