Π. Κουκουλόπουλος: “Σε συγκινεί και σε γεμίζει ικανοποίηση να βλέπεις το όνειρο μιας ολόκληρης κοινωνίας να πραγματοποιείται”

 

Η ανάρτηση του Πάρι Κουκουλόπουλου σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή τα εγκαίνια της Πανεπιστημιούπολης στη ΖΕΠ.
“Σε συγκινεί και σε γεμίζει ικανοποίηση να βλέπεις το όνειρο μιας ολόκληρης κοινωνίας να πραγματοποιείται. Για χρόνια, ως Δήμαρχος και βουλευτής, μαζί με άξιους συνεργάτες δώσαμε σκληρό αγώνα για να ιδρυθεί το Πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας και να αποκτήσει σήμερα τις εγκαταστάσεις που του αξίζουν. Πάντα πίστευα πως μπορεί να λειτουργήσει ως πυλώνας ανάπτυξης, καινοτομίας και ευημερίας για την περιοχή και είμαι σίγουρος ότι σε ορατό χρόνο θα μας δικαιώσει. Υπάρχουν εμπόδια για να γίνει αυτό και θα απαιτηθούν αγώνες, αλλά και συγκρούσεις με τον εφησυχασμό. Ο αγώνας συνεχίζεται.
ΥΓ. Όσοι συγχέουν τις υποσχέσεις ή/και τις επιθυμίες τους με την πραγματικότητα ας αξιολογήσουν μια κρίσιμη αλήθεια.
Το τελευταίο μεγάλο εμπόδιο που συνάντησε η ανέγερση του Πανεπιστημίου ήταν πολεοδομικού χαρακτήρα και η αρνητική εξέλιξη στο ΣτΕ ξεπεράστηκε με τροπολογία που κατέθεσα ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και ψηφίστηκε ομόφωνα σε ένα πολυ δύσκολο πολιτικό περιβάλλον (2013). Η μελέτη τότε ήταν σχεδόν ολοκληρωμένη και το campus εγκαινιάζεται 10 χρόνια αργότερα…”

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Π. Κουκουλόπουλος: “Σε συγκινεί και σε γεμίζει ικανοποίηση να βλέπεις το όνειρο μιας ολόκληρης κοινωνίας να πραγματοποιείται”

 1. Έλεος,Σ.Κ,καθηγητης,

  - Edit

  Απαντήστε

  Απ το 2012 μέχρι το 2015 που συγκυβερνουσατε με τον σαμαρα,ρίξατε το καράβι στα βράχια,καταστρέψατε την Ελλάδα,τη γεμίσατε με μνημόνια και τωρα;
  Απ την πολλη συγκινηση ,δε βρίσκετε μαντήλι, να κλαψετε!
  Και νοσοκομεία θα είχαμε και πανεπιστήμια και καλύτερα σχολεία και δουλειές ,θα είχαν οι νέοι μας!
  Είναι αργά για δάκρυα!
  Σήμερα, κρατήστε με τον μητσοτακη την κορδελα,γερα!
  Όπως ,επι σαμαρα ,τον πρωθυπουργό σας,κρατουσατε την πριονοκορδελα και κόβατε ονειρα κι ελπίδες της αυριανής Ελλάδας.
  Μήπως, φταει ο Τσιπρας,που κάθε μέρα στελέχη σας,τραβάνε κατά Μαξιμου;
  Σας έλκει η συνεργασία του 2012 και θέλει…να κρυφτεί κι η χαρά δεν το αφήνει.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.