Aromagic: Ένα από τα πιο ολοκληρωμένα ηλεκτρονικά αρωματοπωλεία στην Ελλάδα – Πάνω από 600 κωδικοί αρωμάτων γαλλικής προέλευσης



To Aromagic αποτελεί ένα από τα πιο ολοκληρωμένα ηλεκτρονικά αρωματοπωλεία στην Ελλάδα και έχει μαγέψει το καταναλωτικό κοινό με τα μοναδικά αρώματα τύπου του!

Το Aromagic λειτουργεί επίσημα στο διαδίκτυο από το 2021 πουλώντας κορυφαίας ποιότητας αρώματα τύπου! Σε αυτό θα βρείτε πάνω από 600 κωδικούς πιστοποιημένων αρωμάτων γαλλικής προέλευσης όλων των γνωστών οίκων! Αρώματα για γυναίκες, άνδρες, unisex αρώματα και αρώματα για παιδιά όλα θα τα βρείτε στο Aromagic!

Αναφορικά με τους οίκους-brands αρωμάτων θα βρείτε αρώματα Dolce & Gabbana, Narciso Rodriguez, Tom Ford, Azzaro, Calvin Klein, Carolina Herrera, Cartier, Davidoff, Dsquared, Escada, Estee Lauder, Giorgio Armani, Gucci, Jennifer Lopez, Kenzo, Mancera, Ralph Lauren, Thierry Mugler, Trussardi, Versace, Victoria Secret, Kenzo, Giorgio Armani και όλων των υπόλοιπων γνωστών οίκων!

Με την επιλογή του αγαπημένου σας αρώματος μπορείτε να διαλέξετε και μια κρέμα σώματος με άρωμα της επιλογής σας! Ενώ για αγορές πάνω των 35 ευρώ έχετε δωρεάν αποστολή ή δώρο μια body cream ή body oil της επιλογής σας!

Το χαρακτηριστικό των αρωμάτων του Aromagic είναι ότι παρόλο που είναι τύπου κρατάνε πάρα πολύ πάνω σας και η μυρωδιά τους είναι αντίστοιχη των κανονικών! Πολλοί πελάτες που ήταν προκατειλημμένοι με τα αρώματα τύπου όταν αγόρασαν αρώματα τύπου από το Aromagic άλλαξαν εντελώς γνώμη για τα τύπου και από τότε τα προτιμούν!

Αναφορικά με τις παραδόσεις οι παραγγελίες φτάνουν πολύ γρήγορα σε 1-2 εργάσιμες ημέρες εκτός απροόπτων!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.