Ευχαριστήριο μήνυμα του αθλητικού συλλόγου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΔΑΣΣΑΣ»



 

Ο Αθλητικός Σύλλογος Άρδασσας «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», με το παρόν αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις ειλικρινείς ευχαριστίες του σε όλους εκείνους που συνέδραμαν αποφασιστικά σε χειρουργική επέμβαση στην οποία έπρεπε να υποβληθεί μετά από αγωνιστικό του τραυματισμό, νεαρός παίκτης της ποδοσφαιρικής ομάδας. Πιο συγκεκριμένα, οι ευχαριστίες απευθύνονται ως εξής:

  • κ. Στέργιος Μεν. Κιάνας, Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Μετάβασης, Πράσινου Μετασχηματισμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης & Καινοτομίας και Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας / Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας (ΤΕΕ/ΤΔΜ).
  • κ. Συμεών Σωτηριάδης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας «Σωτηριάδης ΑΤΕΒΕΕ».
  • κ. Σάββας Λαμπριανίδης, Αντιπρόεδρος της Εταιρείας «Κύβος ΑΤΕΒΕΕ».
  • κα. Καλλιόπη Σεμερτζίδου, Επιχειρηματίας του πρωτογενούς τομέα και στην οικογενειακή Εταιρεία «Life Secrets».
  • κ. Ιωάννης Κωνσταντινίδης, Ορθοπαιδικός Χειρουργός, ως ο Ιατρός που διενήργησε την εν λόγω εγχείρηση.

Ευχές για υγεία, επαγγελματική προκοπή και προπάντων τη διατήρηση του πνεύματος προσφοράς που διαθέτουν. Αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση, προκειμένου το αίσθημα της χορηγίας και κοινωνικής ευθύνης, να συμβαδίζουν με την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά που απαιτείται στην εκάστοτε πραγματική ανάγκη.

Τέλος, για τον ποδοσφαιριστή που ήδη αναρρώνει, αναμένεται το συντομότερο η επάνοδος στα γήπεδα, με πλήρη υγεία και ακόμη μεγαλύτερη δύναμη, για την επίτευξη των κοινών στόχων της ομάδας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.