«Ζέβρα», «λιοντάρια» και στο… βάθος Άρης




Πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις υπάρχουν στο σημερινό πρόγραμμα. Μονομαχίες με ομάδες που βρίσκονται στο όριο της εξάδας στη Σούπερ Λιγκ, με τον Άρη να συντροφεύεται από απόδοση–λουκούμι! Η Γιουβέντους έχει αποδείξει πως δεν χαρίζεται κόντρα στη μισητή Φιορεντίνα και ο άσος παίζει με άνεση. Ντέρμπι στην Πορτογαλία μεταξύ Σπόρτινγκ και Πόρτο, αν και το κουμάντο φέτος το κάνει η Μπενφίκα. Δεν θέλουν να τριτώσει το κακό τα «λιοντάρια»…
Εδώ θα βρεις κορυφαία προγνωστικα γ εθνικη
610. Γιουβέντους – Φιορεντίνα (19:00)
Σπουδαία αναμέτρηση υπάρχει στην Ιταλία. Η Γιουβέντους περιμένει τη μισητή Φιορεντίνα, για να δώσει συνέχεια στις νίκες. Αυτό διότι είχε προηγηθεί το εκτός έδρας 3-0 με τη Σαλερνιτάνα, με τον Βλάχοβιτς να σκοράρει δις. Διαρκώς «παίζει» το γεγονός της αφαίρεσης βαθμών λόγω οικονομικών παρατυπιών, ωστόσο αγωνιστικά έχει μπροστά της ευρωπαϊκό ματς (με Ναντ για το Γιουρόπα Λιγκ). Η Φιορεντίνα έχασε 2-1 από την Μπολονία, συνεχίζει να εμφανίζει σκαμπανεβάσματα. Μόλις δύο βαθμούς από τη Γιούβε, αλλά παραδοσιακά ζορίζονται στο Τορίνο (1-0-8 στα 9 τελευταία).
Η έδρα είναι αυτή που αναμένεται να παίξει ρόλο, έτσι και εμείς θα τιμήσουμε τον άσο στο 1.89.
619. Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Πόρτο (20:00)
Ντέρμπι στην Πορτογαλία με την Σπόρτινγκ να υποδέχεται την Πόρτο, αλλά τις δύο ομάδες να βρίσκονται διαρκώς στη… σκιά της Μπενφίκα. Τρίτη μεταξύ τους φετινή μονομαχία, στις προηγούμενες κέρδισε η Πόρτο (3-0 στον 1ο γύρο και 2-0 στον τελικό του Λιγκ Καπ). Με 11-1-2 στα 14 τελευταία επίσημα ματς η Σπόρτινγκ, αήττητο σερί 17-3-0 «τρέχει» η Πόρτο. Τα περισσότερα στοιχεία είναι υπέρ των «δράκων», όμως η γηπεδούχος θέλει να δώσει απαντήσεις και από τη στιγμή που δεν αντιμετωπίζει απουσίες σε σχέση με τη φιλοξενούμενη, αξίζει να κοιτάξουμε προς τα αριστερά.
➥ Ο άσος έχει απόδοση 2.65 και θα τιμηθεί.
617. Άρης – Παναθηναϊκός (20:00)
Ξανά Σούπερ Λιγκ με το σημαντικό ματς στη Θεσσαλονίκη μεταξύ Άρη και Παναθηναϊκού. Ο γηπεδούχος αναγκάστηκε να αλλάξει προπονητή, με τον Πάρντιου να αποχωρεί και τον Τερζή να αναλαμβάνει. Στο αγωνιστικό σκέλος προέρχεται από ήττα 1-0 εκτός από τον Ιωνικό, αποτέλεσμα συμπλήρωσε τις δύο προηγούμενες αποτυχίες από ΑΕΚ και Ολυμπιακό (στο Κύπελλο). Θα προσπαθήσει να ανακάμψει, ευελπιστώντας πως θα πάρει ώθηση από τους οπαδούς του. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε 2-0 τη Λαμία, πέρασε στην 1η θέση, χωρίς όμως η ΑΕΚ να έχει παίξει το δικό της παιχνίδι. Δεν τρομάζουν αγωνιστικά οι «πράσινοι» και δεν αποκλείεται να τα βρουν «σκούρα» στο «Κλ. Βικελίδης».
➥ Αξίζει να κινηθούμε προς την έδρα και τον τολμηρό άσο του 3.01.
Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!
Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.