Διήμερη επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Δυτική Μακεδονία Κυριάκου Μητσοτάκη – Σημαντικές εξαγγελίες από την Κοζάνη για την περιοχή



Στη Δυτική Μακεδονία θα βρεθεί το διήμερο Δευτέρα 13 και Τρίτη 14 Φεβρουαρίου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα πραγματοποιήσει την κεντρική του ομιλία την Δευτέρα στις 7 το απόγευμα στην Αίθουσα Τέχνης, του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Κοζάνης στη 1:30 το μεσημέρι ο πρωθυπουργός θα παραστεί στο Αμφιθέατρο «Κωνσταντίνος Καραμανλής» στο κτήριο της Περιφέρειας στη ΖΕΠ Κοζάνης, για την παρουσίαση του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Προγράμματος, ενώ στις 6 το απόγευμα θα έχει συνάντηση με τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος στη Δυτική Μακεδονία.

Παράλληλα με την επίσκεψη του πρωθυπουργού θα υπάρξουν και άλλες συσκέψεις, οι οποίες θα γίνουν σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα, παρουσία υπουργών που θα τον συνοδεύουν.

Στη Κοζάνη θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη στις 10:30 το πρωί για το Σχέδιο Απολιγνιτοποίησης με παραγωγικούς φορείς παρουσία των υπουργών: Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστή Χατζηδάκη, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης, Νίκο Παπαθανάση και των υφυπουργών Ανάπτυξης, Γιάννη Τσακίρη και Χρήστο Δήμα, ενώ στις 9 το πρωί θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη παρουσία αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης, Νίκο Παπαθανάση με την συντονιστική επιτροπή του Σχεδίου Δίκαιας Αναπτυξιακής Μετάβασης.

Επίσης στην Κοζάνη θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη παρουσία του γενικού γραμματέα Εσωτερικών, Μιχάλη Σταυριανουδάκη με δημάρχους της Δυτικής Μακεδονίας.

Στα Γρεβενά θα βρεθούν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος και ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, οι οποίοι θα επισκεφθούν τη Σχολή Αστυφυλάκων και το Κέντρο Νεοσυλλέκτων.

Στη Φλώρινα θα βρεθεί ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Γεωργαντάς ο οποίος θα συμμετέχει σε σύσκεψη με αγροτοκτηνοτροφικούς φορείς, ενώ στην Καστοριά θα βρεθεί η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη και ο γενικός γραμματέας Πολιτισμού, Γιώργος Διδασκάλου, που θα έχει σύσκεψη με φορείς του Πολιτισμού και του Τουρισμού .

https://www.aftodioikisi.gr/politiki/diimeri-episkepsi-toy-prothypoyrgoy-stin-dytiki-makedonia/

5 σχόλια στο άρθρο “Διήμερη επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Δυτική Μακεδονία Κυριάκου Μητσοτάκη – Σημαντικές εξαγγελίες από την Κοζάνη για την περιοχή

  1. -Οι ενέργειές του, στην αντιμετώπιση της πανδημίας, απεκάλυψαν τη διάθεσή του να ταπεινώνει την Εκκλησία. Χριστιανός Ορθόδοξος
    – Τσίπρας : «Συγχαίρω την κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ γιατί χαρακτήρισε “ιστορική” την Συμφωνία των Πρεσπών»!! 29-9- 2020 «Bravo Kyriakos».
    – Στη (νέο)δημοκρατική Ελλάδα τα σύννεφα της αλαζονείας, της περιφρόνησης, της απαξίωσης και του συγκεκαλυμένου διωγμού δεν μπορεί πλέον να τα κρύψει ο πρωθυπουργός.

  2. Στέλιος Κ,καθηγητης,βολιωτης.

    - Edit

    Απαντήστε

    Υπάρχει ένα πολύ ωραίο τραγούδι που τραγουδούν
    Ελληνόπουλα Κυπριοτοπουλα,την 1Απριλιου,ημέρα ανεξαρτησίας της Κύπρου!
    ” καρτερουμεν μέρα νυχτα,να φυσήσει ενας αερας
    σ’τούν, τον τόπον που καμένος τζιεν θωρει ποτέ δροσιάς
    για να φέξει καρτερουμεν το φως τζιεινης της μέρας
    πουνα φέρει στον καθένα τζιαι δροσιαν τζιαί ποσπασιαν”
    Και, επειδή τα τραγούδια είναι ελεύθερα σαν τα πουλιά και δεν είναι τοπική κληρονομιά ,αλλά παγκόσμια….
    Αύριο,με τον ερχομο του λαομισητου,του αναλγητου που ,προεκλογικά, υποσχέθηκε Δίκαιη αναπτυξη στη Δυτική Μακεδονια και αχραντες και αμολυντες και πολλές και καλές δουλειές,αύριο,που ο περιφερομενος θίασος των επιτελικων μπουρδολογων ,θα βρίσκεται στα Αγιασμενα Χώματα της Δυτικής Μακεδονιας,όχι, ως αγγλοκρατουμενοι ,αλλά ως μπουρδολογοκρατουμενοι της επιτελικης αχρηστιας,αύριο,από τα βάθη της καρδιάς μας, καρτερουμε ,να φυσήξει ένας αέρας και να πάρει και να σηκώσει,όλους τους αρχιψευταραδες,που μόλυναν,τον περήφανο τούτο τόπο και λαό και να τους στείλει από κει που ήλθαν, στο κράτος των Αθηνών,εκεί που
    σχεδιάζουν τον θάνατο της Δυτικής Μακεδονιας,Δημογραφικά,Κοινωνικά και Οικονομικα!
    Κάθε χρονια,στο σχολείο που υπηρετούσα,για να τιμήσουμε τους αδελφούς μας Κυπρίους, κάθε χρονια και δη,την 1 Απριλίου, μαζί με τους μαθητές μου, οργανωναμε Εορτή ,η Εορτή ξεκινούσε με ομιλία δικιά μου και μαζί με τους μαθητές,μετά, τραγουδούσαμε,Κυπριακα τραγουδια!
    Μια στροφή τραγουδούσα “εγώ”και επαναλαμβαναν οι μαθητές μου!
    Ενα άλλο τραγούδι έλεγε ” θα πάρω μιαν ανηφοριαν,θα πάρω μονοπάτια,
    να βρω τα σκαλοπάτια που παν στην λευτερια”
    Τρέξτε,υποτακτικοι του ραγιαδισμου,
    τρέξτε υποτακτικοι με φρόνημα τουρκοκρατιας,
    τρέξτε,αύριο,να υποδεχτείτε μετά βαίων και καλαθιων πεινας,τον άνθρωπο
    που σας οδηγεί στα σκαλοπάτια του μαρασμου,της ερήμωσηςτης Δυτικής Μακεδονιας!
    .. τον τοπον που καμένος.. κάψατε τον τόπο τούτο και μου θέλετε και φιεστες!

  3. Θα έλθει και ο θεοδωρικακος!
    Απ το ΚΚΕ,στον Συριζα,από κει στο ΠΑΣΟΚ και μετά στη Νέα δημοκρατια!
    Το ΚΕΦΑΛΑΙΟ του Μαρξ;δε σεφτανε;δεν ήταν τόσο χορταστικο;
    Τα κεφάλαια όμως της Νέας δημοκρατιας; αφαγωτα;τελειωμό δεν εχουν;
    Βέβαια, τις 5 πρώτες λέξεις του ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ,να διαβάζες δε θασουν,τωρα,στη Νέα δημοκρατια!
    Αλλά,που να βρεις χρόνο για διάβασμα του, βιαζόσουν να συναντηθεις με τον
    μητσοτακη!
    Μιας και δεν προκανες,που έλεγε και ο Φλωρακης,να διαβάσεις τον Μαρξ,θα διαβάσεις σε λίγο καιρό,τωρα βρίσκεται στο τυπογραφείο,το βιβλίο μου με τιτλο” 8 φρουροί,φρουρούν το σπίτι μου”
    Κι απ τη στιγμή που 8 αστυνομικοί φυλαγουν ενα σπιτι,πως θα φυλαγονται οι γειτονιές της πόλεως των Αθηνων;
    Ποιοι,τελικά,μας φυλαγουν τα δικά μας σπιτια;
    Το είπε ο Κολοκιτρωνης” ο Κολοκοτρώνης έκανε νυχτερινή έφοδο στο στρατόπεδο του και βρήκε, πως στην πιο δύσκολη κι επικίνδυνη σκοπιά,που βρισκόταν δίπλα σε ένα πεύκο,δεν υπήρχε ο σκοπος( εκείνο το βράδυ είχε εκεί σκοπιά ο Καράμπελας.)
    Μαζεύει το στράτευμα και λεει” ξέρετε ποιος μας φυλάει απόψε στη σκοπιά του πευκου;
    Οχι,λένε οι στρατιωτες!
    Κι ο Κολοκοτρώνης..,απόψε μας φυλάνε τα ….του Καραμπελα και το….
    της Χαιδως!
    Όταν,για ένα σπίτι,38 τ.μ ,χρησιμοποιούνται 8 φυλακές νυχθηνερον!!
    ” καμαρουλα μια σταλια,2χ3″ αλλά με 8 φυλακες!
    4 χρόνια τώρα,γέμισε η Ελλάδα με εγκληματικοτητα,με υπόκοσμο της νυχτα που συνεργάζεται με τον υπέεεεεερκοσμο,τον Ασπιλο,τον ηθικοοοοτατο της ημέρας,εκατοντάδες φυλακές μετά σπίτια σαςμστα εξοχικά σας,στις πισίνες σας και πως θα φυλαχτό κοσμακης;
    Ρωτήστε τον Κολοκοτρωνη!
    Εδώ και 5 μέρες, κάποιοι εφιάλτες και καλόπαιδα του πασοκ,μυρίστηκαν εξουσια,παλι,μητσιτακη και στριμωχνονται στην πορτα του Μαξιμου!
    Καρατζαφερ πασάς,φλωριντ8γλου

  4. Στέλιος Κ,καθηγητης,βολιωτης..

    - Edit

    Απαντήστε

    Συνεχίζω,μάλλον με παρακολουθεί ο λαομισητος και μου χάλασε το ταμπλετ!
    Καρατζαφερ πασάς,φλωριδης πασοκ πασάς,χροοοονια ολόκληρα,χρυσοχοιδης,χθες παρουσιάστηκε και τα τζουτζουκ πασα,του πασοκ,καρανικολας,Σπυρόπουλος,φτιακαλη!
    Τα παιδιά του πασα- πασοκ!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.