‘AHEPA’ και Περιφερειακό Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ Α.Ε. Δυτικής Μακεδονίας δίπλα στους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία



 

Το τελευταίο 24ωρο παρακολουθούμε συγκλονισμένοι το δράμα που εκτυλίσσεται με την απώλεια των χιλιάδων θυμάτων και τις τραγικές επιπτώσεις της καταστροφής ως συνέπεια του φονικότατου σεισμού που έπληξε την Τουρκία και περιοχές της Συρίας.

Τα μέλη του τμήματος AHEPA «I. Τράντας» Κοζάνης  εκφράζουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στην αγωνία και την οδύνη των δοκιμαζόμενων γειτόνων μας και σε συνεργασία με το περιφερειακό Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ Α.Ε. Δυτικής Μακεδονίας, διοργανώνουμε εκστρατεία συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης.

Η συλλογή αυτών, θα πραγματοποιηθεί την χρονική περίοδο από Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023  έως την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023 και κατά τις ώρες 10:00-13:00 και 18:00 έως 20:00 καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής

Το σημείο συγκέντρωσης θα είναι τα γραφεία του περιφερειακού Σωματείου Συνταξιούχων ΔΕΗ Α.Ε. Δυτικής Μακεδονίας, Αρχέλαου 25, Κοζάνη 501 00

Θα παρακαλούσαμε όλους εσάς που θέλετε να συνδράμετε σε αυτή την προσπάθεια και προκειμένου να διευκολύνετε την δουλειά των μελών και των εθελοντών μας, να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες:

Είδη πρώτης ανάγκης:

  • Κουβέρτες,
  • γάλα σε σκόνη, γάλα εβαπορέ,
  • Μπάρες δημητριακών, ξηρή τροφή
  • απορρυπαντικά ρούχων, είδη ατομικής υγιεινής (χαρτί υγείας, σερβιέτες πάνες ενηλίκων/μωρών, οδοντόβουρτσες κι οδοντόπαστες, σαπούνια, αντισηπτικά)
  • ορούς, γάζες, χανζαπλάστ,

Η βοήθεια όλων μας είναι πολύτιμη!

Για κάθε τηλεφωνική σας επικοινωνία απευθυνθείτε στα τηλέφωνα:

6936693366, 6945950348 και 6938114741

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.