Στους -7 η θερμοκρασία το πρωί της Τετάρτης 8 Φεβρουαρίου στην Κοζάνη – Παγωμένα σημεία στους δρόμους της πόλης – Προσοχή σε πεζούς & οδηγούς – Φωτογραφίες & βίντεο



Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Στους -7 βαθμούς Κελσίου ήταν η θερμοκρασία που καταγράφηκε το πρωί της Τετάρτης 8 Φεβρουαρίου στην Κοζάνη, λίγο πριν τις 9πμ.

Κύριο χαρακτηριστικό των ημερών και της κακοκαιρίας “Μπάρμπαρα” στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας είναι οι ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες που παρατηρούνται με ολικό παγετό .

Μεγάλη προσοχή στους δρόμους αφού υπάρχουν αρκετά παγωμένα σημεία , τα οποία αποτελούν “παγίδες” για πεζούς & οδηγούς , με προειδοποιητικές σημάνσεις από το Δήμο Κοζάνης.

Οι αρνητικές θερμοκρασίες στην περιοχή σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προγνώσεις, φαίνεται σταδιακά να υποχωρούν  τις επόμενες ημέρες, αναμένοντας από τα τέλη της εβδομάδας να καταγραφούν θερμοκρασίες πάνω από το 0, ενώ από την επόμενη εβδομάδα, φαίνονται πιο αισιόδοξες και υψηλές θερμοκρασίες που ενδεχομένως να ξεπεράσουν και τους +10 βαθμούς Κελσίου .

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.