Σε ευχάριστο κλίμα έκοψε την πίτα του η παράταξη ‘Κοζάνη Τόπος Να Ζεις’ στο ‘The Resto Bar’ (φωτογραφίες-βίντεο)



 

Αργυρώ Ζιάμπα  & Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANIIFE.GR

Διασκέδασαν με την ψυχή τους, μέλη και φίλοι της παράταξης  ‘Κοζάνη Τόπος Να Ζεις’, το βράδυ της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου στο γεμάτο κόσμο, εστιατόριο ‘The Resto Bar’.

Στην εκδήλωση που διοργάνωσαν για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ο επικεφαλής Χάρης Κουζιάκης στον σύντομο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε για την παρουσία τους,  τους  Θεόδωρο Σιόγκα πρόεδρο του ΓΕΩΤΕΕ  και τον πρόεδρο του οικονομικού επιμελητηρίου Δημήτρη Κοεμτζόπουλο  “είναι  ιδιαίτερες οι παρουσίες αυτών των δύο ανθρώπων, πέρα από της Καλλιόπης Βέττα, γιατί έχουν οι ίδιοι εκφράσει μόνοι τους , την πρόθεσή τους να είναι υποψήφιοι δήμαρχοι. Αυτό δείχνει έναν διαφορετικό πολιτικό πολιτισμό και ένα διαφορετικό πολιτικό ήθος”.

Την ατμόσφαιρα απογείωσαν με τις μουσικές τους επιλογές ο Παναγιώτης Δαγκλής, με τον Βαγγέλη Μαραμή, ενώ με την εξαιρετική χροιά της, ξεσήκωσε το κοινό, η Κατερίνα Τσιάρα.

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.