Τεληκωστόγλου Απόστολος: 5ος στο G2 President Cup Taekwondo στην Τουρκία



 

Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του αθλητή του συλλόγου Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης,  στο G2 President Cup στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας όπου μετά από τρεις αγώνες  κατετάγη πέμπτος, λίγο πριν τα μετάλλια και με την ελάχιστη διαφορά του ενός πόντου ,έμεινε εκτός μεταλλίων.

Τον πρώτο αγώνα τον πέρασε μπάι (χωρίς αντίπαλο)  λόγω υψηλής βαθμολογίας στο ταμπλό της διοργάνωσης ( Ν° 3 ).

Στον δεύτερο αγώνα κέρδισε τον πρωταθλητή της Τουρκίας ( SARI Muhammed ) και στον τρίτο αγώνα έχασε με οριακά , με 1 πόντο, από τον άλλο Τούρκο αθλητή της κατηγορίας  KARA YUSUF .

Μια ακόμη διοργάνωση που έδωσε πολύτιμους βαθμούς στον αθλητή του συλλόγου μας , που έχει για τον μήνα Φεβρουάριο την υψηλότερη θέση μεταξύ των Ελλήνων αθλητών στο Παγκόσμιο και Ολυμπιακό ράνκινκ, 7  και  10  αντίστοιχα , φέρνοντάς τον όλο και πιο κοντά στην απευθείας πρόκριση στους ολυμπιακούς αγώνες το 2024

Σε δυο εβδομάδες θα ταξιδέψει στην Αίγυπτο συμμετέχοντας στο αφρικανικό ( G2 President Cup ) με στόχο την συλλογή βαθμών.

Το Δ.Σ., οι προπονητές και η επιστημονική ομάδα υποστήριξης του συλλόγου συγχαίρουν τον Απόστολο για την παρουσία του στην διοργάνωση και αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον κύριο Ζηνέλη Θεόδωρο για την καθοδήγηση του αθλητή του συλλόγου μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.