Τρία επιστημονικά Επιμελητήρια της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με επίκεντρο την αναδιάρθρωση της οικονομίας 



 

Την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε κοινή συνεδρίαση των τριών επιστημονικών Επιμελητηρίων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στα γραφεία του ΟΕΕ στην Κοζάνη. Η συνάντηση έγινε με αφορμή την επίσκεψη του προέδρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ Κωνσταντίνου Κόλλια. Το ΤΕΕ εκπροσωπήθηκε από τον κ Στέργιο Κιάνα πρόεδρο Διοικούσας Επιτροπής ΤΕΕ Δυτ Μακεδονίας και Αντιπεριφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας, τον κ Γιώργο Τζίτζικα πρόεδρο αντιπροσωπείας ΤΕΕ Δυτ. Μακεδονίας και την κ Βίκυ Αγνάντου μέλος αντιπροσωπείας ΤΕΕ. Το ΓΕΩΤΕΕ εκπροσώπησε ο κ Δημήτρης Τσίμπλινας αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Δυτ Μακεδονίας και Διευθυντής δασών Κοζάνης.

Κύριο αντικείμενο της συζήτησης η ανάγκη αναδιάρθρωσης της οικονομίας  στη Δυτική Μακεδονία στο πλαίσιο της “Μετάβασης” και ειδικότερα ο ρόλος των Επιμελητηρίων και των μελών τους στην προσπάθεια αυτή. Επιπλέον συμφωνήθηκε η εργασία από κοινού των Περιφερειακών Τμημάτων σε θέματα αρμοδιοτήτων τους καθώς και η δυνατότητα ανάληψης δράσεων κοινωνικής ευθύνης για την χρονιά που διανύουμε.

Για το Π.Τ.

Ο Πρόεδρος

Δημήτριος Κοεμτζόπουλος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.