Αρκετός κόσμος στην κοπή πίτας της παράταξης «Ενότητα» – Κύριο σύνθημα “Γιατί εμείς ξέρουμε και μπορούμε!” – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

 

Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR

Με αφορμή την κοπή πίτας και την ανταλλαγή ευχών για μία καλύτερη χρονιά, ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας και επικεφαλής της παράταξης ‘ΕΝΟΤΗΤΑ’,  παρουσίασε τα έργα που έχουν δρομολογηθεί να γίνουν αλλά και  αυτά που έχουν ήδη πρoχωρήσει, κατά την  ομιλία του, για την περίοδο 2019-2023, στην εκδήλωση που διοργάνωσε η παράταξη ‘ΕΝΟΤΗΤΑ-Μαζί για το μέλλον’ .

Οι βασικοί άξονες που κινήθηκε ο κ. Μαλούτας ήταν η απλή αναλογική, η πανδημία covid-19, η ενεργειακή κρίση και στην απολιγνητοποίηση.

‘Η σημερινή εκδήλωση δεν έχει απολογιστικό χαρακτήρα. Τέλος Φλεβάρη-Μάρτη θα εξηγήσει ο κάθε αρμόδιος τι έχει κάνει. Αυτό θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό συμβούλιο, την ώρα που πρέπει”.

Αναφέρθηκε στα έργα του ΣΔΙΤ με συνολικό ποσό τα 80 εκατ.€ και έκανε μεταξύ άλλων, ιδιαίτερη αναφορά στο κέντρο διάσωσης τεχνολογίας που  θα γίνει δίπλα από το πανεπιστήμιο και “σηματοδοτεί την προοπτική της τεχνολογίας και αποτελεί πόλο αειφορίας και καινοτομίας”.

Στάθηκε στο  πολύπαθο πρόβλημα του Νοσοκομείου, “το Νοσοκομείο είναι κρατική υπόθεση, δεν είναι δημοτική, όπου φυσικά και μπορεί να βοηθήσει η αυτοδιοίκηση. Για να γίνει αυτό χρειάζεται να δούμε και την διαμόρφωση του οδικού άξονα, για να μην έχουμε περιστατικά όπως αυτά που έχουμε δει κατά καιρούς’.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 6 Φεβρουάριου στο  γεμάτο κόσμο, φουαγιέ της Κοβενταρείου Δημοτικής βιβλιοθήκης Κοζάνης.

Ακολουθούν μερικά μέρη από την ομιλία του.

 

3 σχόλια στο άρθρο “Αρκετός κόσμος στην κοπή πίτας της παράταξης «Ενότητα» – Κύριο σύνθημα “Γιατί εμείς ξέρουμε και μπορούμε!” – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.