Εθιμοτυπική Επίσκεψη του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας στο Δήμαρχο Γρεβενών

O Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος κ. Σπυρίδων ΔΙΟΓΚΑΡΗΣ, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Γρεβενών, Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Κωνσταντίνο ΝΤΙΝΑ, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη 3 Φεβρουαρίου 2023 το πρωί στο Δημαρχείο Γρεβενών, με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, όπου τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γεώργιος ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ.
Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας και του ευχήθηκε υγεία και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο του.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν θέματα ευρύτερου κοινωνικού ενδιαφέροντος που σχετίζονται με την καθημερινότητα των πολιτών και την προστασία των έννομων αγαθών. Επιπλέον, συζητήθηκε η επαναλειτουργία της Σχολής Αστυφυλάκων, καθώς και η μετεγκατάσταση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Γρεβενών στο νέο Αστυνομικό Μέγαρο Γρεβενών.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την αμοιβαία διαβεβαίωση για συνέχιση της αγαστής συνεργασίας του Δήμου Γρεβενών με την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας και τη Διεύθυνση Αστυνομίας Γρεβενών, προς όφελος των πολιτών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.