Διαδικτυακή διάλεξη με τίτλο «Εξωστρέφεια, εξαγωγές και ανάγκες των επιχειρήσεων για εξειδικευμένο προσωπικό»

 

Πραγματοποιήθηκε  την Τετάρτη  25 Ιανουαρίου  2023 διαδικτυακά ,  η έβδομη φορά  από μία σειρά προγραμματισμένων εκδηλώσεων  του εργαστηρίου ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ  με εισηγητή τον κ. Συμεών Διαμαντίδη , Πρόεδρος του ΣΕΒΕ , Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΙΟΠΑΣ ΑΕ με θέμα :  «Εξωστρέφεια, εξαγωγές και ανάγκες των επιχειρήσεων για εξειδικευμένο προσωπικό».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ.Συμεών Διαμαντίδης ανέλυσε στους προπτυχιακούς , στους μεταπτυχιακούς φοιτητές  του τμήματος αλλά και σε όλα τα μέλη του πανεπιστημίου, μίλησε για τον οδηγό εξωστρέφειας που έχει δημιουργήσει ο ΣΕΒΕ , για την ανάγκη για εξειδικευμένο προσωπικό στις ελληνικές επιχειρήσεις αλλά και για την κρίση που βοήθησε στην ανάπτυξη των εξαγωγών (αγαθών & υπηρεσιών).

Την εκδήλωση προλόγισε η Δ/ντρια του εργαστηρίου και Πρόεδρο του Τμήματος Καθηγήτρια Σωτηρία Τριαντάρη  ενώ τίμησαν με την παρουσία τους το σύνολο των μελών του  Διδακτικού και Εργαστηριακού Προσωπικού του Τμήματος.

 

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Διαδικτυακή διάλεξη με τίτλο «Εξωστρέφεια, εξαγωγές και ανάγκες των επιχειρήσεων για εξειδικευμένο προσωπικό»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.