Στις επόμενες εθνικές εκλογές ο κ. Ιωαννίδης κατεβαίνει υποψήφιος βουλευτής με την συμμαχία ‘Πράσινοι και Μωβ’, όπως ανακοίνωσε, στο παρακάτω βίντεο ο ίδιος.
Η συνέντευξη τύπου έγινε στην Αθήνα με τη συμμετοχή εκπροσώπων του σχήματος που προέρχονται από τους Οικολόγους Πράσινους, τους Πράσινους, το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας, τους Πράσινους-Αλληλεγγύη, το Βολτ Ελλάδας, το Κόμμα για τα Ζώα και το οικοφεμινιστικό Κίνημα Κύκλος.
Το »Πράσινο & Μωβ» αποτελείται από κόμματα και πανευρωπαϊκά ρεύματα, που στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο συμμετέχουν και συντονίζονται από την Ομάδα των Πράσινων/EFA, η οποία διαθέτει 73 ευρωβουλευτές. Στην Ελλάδα συντονίζονται σε ένα δίκτυο 32 Πράσινων Αυτοδιοικητικών, οι οποίοι τώρα διεκδικούν τη παρουσία τους στην ελληνική Βουλή.
καταμάγια
- Edit
Κάτι καλό.Κάτι πολύ καλό. Κάτι πάρα πολύ καλό. Μαζί σας.
Ανώνυμος
- Edit
και υποψήφιος ; θα παλαλούμαι !
Γιατί όχι ; Είδε ο γύφτος τη γενιά του κι αναγάλλιασε η καρδιά του.
Ανώνυμος
- Edit
Το »Πράσινο & Μωβ» αποτελείται από πανευρωπαϊκά ρεύματα…………………
Η Ελλάδα άλλωστε ήταν πάντοτε αυτό που λέμε «μεταπρατικό» έθνος. Είτε επρόκειτο περί κεντροαριστεράς είτε επρόκειτο περί κεντροδεξιάς το βλέμμα ήταν πάντοτε στραμμένο στο τί γίνεται «στας Ευρώπας». Με νοοτροπία ιθαγενούς που μαγεύεται με χάντρες και καθρεφτάκια.
Το Βέλγιο αραβοποιείται. Στη Βρετανία οι αυτόχθονες θα είναι μειονότητα σε 50 χρόνια. Η Φινλανδή καθηγήτρια Kyösti Tarvainen απεκάλυψε ότι, εάν η παρούσα κατάσταση δεν αλλάξει, το 2065 η Σουηδία θα είναι μία μουσουλμανική χώρα. Η Σύνοδος Κορυφής (1-2/10/20) απέδειξε πόσο πολιτικά γελοία είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση.